Emniyetten kaçak içki operasyonu

Emniyetten kaçak içki operasyonu

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenidoğan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yaptığı kontroller sırasında bir araçtan üzerinde bandrolü olan 93 adet faturasız içki ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şahsın göz altına alındığı belirtildi.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "09.12.2015 günü saat 15.30 sıralarında bahse konu şahsın aracı Sancaktepe ilçesi Sefa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde durdurularak yapılan kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmaması üzerine serbest bırakılmıştır. Bahse konu araç takip edildiğinde Yenidoğan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde durmuş ve bir süre sonra yanına yaklaşan bir aracın bagaj bölümünden siyah poşetler içerisinde bir şeyler indirdikleri görülmüş ve yapılan kontrolde poşetlerin içerisinde değişik ebatlarda rakı şişeleri olduğu görülmüş, B.D. (44) ve Y.T. (45) isimli erkek şahıslardan fatura istenildiğinde, fatura olmadığını ve içkileri R.G. (47) isimli şahıstan aldıklarını beyan etmesi üzerine 3 şüpheli şahıs yakalanmış ve yapılan kontrolde toplamda 93 adet üzerinde bandrolü olan faturasız içki ele geçirilmiştir.

R.G. isimli şahıs içkileri Çekmeköy ilçesinde bulunan ormanlık alanda B.D. isimli şahsın kullandığı metruk binada hazırladığını beyan etmesi üzerine bahse konu yerde yapılan aramalarda; 135 adet değişik marka ve ebatlarda boş alkol şişesi, 2 adet bidon içerisinde etil alkol olduğu değerlendirilen madde, 23 adet bandrol, 40 adet kapak, alkol imalatında kullanıldığı değerlendirilen değişik materyaller, ele geçirilmiştir. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslar serbest bırakılmıştır." CİHAN
<< Önceki Haber Emniyetten kaçak içki operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER