Emre Belözoğlu kararını verdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 30 2020
Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, kariyerini ne zaman noktalayacağı konusunda açıklama yaptı. 39 yaşındaki futbolcu, "Sezon henüz bitmedi. Lig sonunda faal futbol yaşantıma nokta koyacağım" dedi.
Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, isminin teknik heyetle anılmasının ardından suskunluğunu bozdu.
Sarı lacivertlilerde teknik ekipte veya herhangi bir bölümde görev almanın kendisi için onur olduğunu söyleyen 39 yaşındaki futbolcu, “Gerçekçi olmak lazım. Henüz sezon bitmedi. Ben de bu takımın bir futbolcusuyum ve henüz görevimi tamamlamadım. Lig sonunda faal futbol yaşantıma noktayı koyacağım. En büyük sevdam olan Fenerbahçe'ye bu aşamadan sonra verilecek görev doğrultusunda hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Fanatik’e konuşan Belözoğlu, “Süper Lig beklentilerimizin dışında gelişti, şampiyonluk şansımız matematiksel olarak sürse de çok azaldı. Bizim hedefimiz kalan tüm maçları kazanıp, ligi üst sıralarda bitirmek. En büyük hedefimiz ise Türkiye Kupası. Kulbundan tutmak üzere olduğumuz kupayı kazanıp, sezonu iyi bitirmek istiyoruz” dedi.
Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın görevden alınmasının ardından tecrübeli futbolcu antrenmanlarda ve maçlarda saha kenarında takım arkadaşlarına liderlik ediyordu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Zorunlu askerlikte yeni dönem!3.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok4.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!5.Varan 3: Bu kez Rus İHA'sı Balıkesir'de ortaya çıktı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






