Emre Belözoğlu'na çirkin saldırı

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı

Emre Belözoğlu'na çirkin saldırı

Fenerbahçe'nin sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Emre Belözoğlu bir  cenazeye katılmak için Mudanya'ya feribotla yola çıktı. Belözoğlu, feribotta Ahisar Belediyespor - Beşiktaş maçının izlemek üzere Manisa'ya giden Beşiktaşlı taraftarlarla karşılaştı. 
 
Emre Belezoğlu'nun yanında bulunan eski futbolculardan Orhan Ak'ın da karıştığı kavgada silah çekildiği, araçlara hasar verildiği ifade edildi.

Olay, bugün saat 12.30 sıralarında Gebze'deki Eskihisar Feribot İskelesi'nde meydana geldi. Arkadaşı Orhan Ak ile birlikte Bursa’da bir cenazeye gitmek üzere yola çıktığı belirtilen Emre Belezoğlu, Yalova'ya geçmek üzere Eskihisar Feribot İskelesi'ne geldi. Burada, bu akşam oynanacak Akhisar- Beşiktaş maçını izlemek üzere Eskihisar'dan aynı feribot ile Yalova'ya gitmek için bekleyen Beşiktaş taraftarları Bursa’ya gitmek üzere feribot bekleyen Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu ve Orhan Ak ile karşılaştı. 

Beşiktaşlı taraftarlar, burada bulunan Emre Belözoğlu'na küfür ettiler. Gerginlik üzerine Emre Belözoğlu'nun yanındaki arkadaşı Orhan Ak, iddiaya göre taraftarlara silah çekti. Beşiktaş taraftarlarından biri de, Belözoğlu'nun otomobilini tekmeleyerek arka stop lambasını kırdı. 

Feribotta bulunan özel güvenlik görevlileri müdahale ederek iki tarafı ayırdı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine silah çektiği ileri sürülen ve küfür ettiği iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve arkadaşı Orhan Ak’tan şikâyetçi oldu. Belözoğlu ve arkadaşı Ak da Beşiktaşlı taraftarlardan şikayetçi oldu. 


5 KİŞİNİN DAHA İFADESİ ALINACAK

Eskihisar Jandarma Karakolu'nda ifade veren Emre Belözoğlu'nun kolunda çiziler olduğu, ancak 'iş göremez' raporu bulunmadığı öğrenildi. 

Karakolda Belözoğlu ile birlikte ifade veren İstanbul Başakşehir’li futbolcu Orhan Ak, "Olay sırasında bize saldırdılar. Belimde ruhsatlı silahım vardı, yere düştü. Şarjörü takılı değildi" dedi. Belözoğlu ve Ak, işlemlerin ardından karakoldan ayrılırken, olayla ilgili Emre Belözoğlu'na saldırdığı ileri sürülen M.C.'ye ait cipte bulunan 5 kişinin de savcılık tarafından ifadesinin alınacağı belirtildi.

3 GÖZALTI

Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli mahkemeye çıkarıldı
 
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na saldırının ardından üç kişi gözaltına alındı.

Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli şu an mahkemeye çıkarıldı.


Orhan Ak'ın silah çektiği iddiası

Beşiktaşlı taraftarlar Emre Belözoğlu'nun kullandığı araca tekme ve yumruklarla saldırdı. Araçta büyük hasar meydana gelirken; Emre Belözoğlu'nun yanında bulunan geçen sezon Başakşehir forması giyen Orhan Ak'ın kalabalığın dağılması için silah çektiği iddia edildi.


Emre saldırganlardan şikayetçi oldu

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu saldırganlardan şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri de saldırganlarla ilgili işlem yaptı. 

Emre: Etrafımı sarıp küfrettiler, ben de kavga ettim

Öte yandan Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.

Ak: Yanımda silahım vardı ama taraftara çekmedim

Haber 1903'e konuşan Orhan Ak, "Bayağı kalabalık bir grup bize saldırdı. Biz de ortamı yumuşatmaya çalıştık. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Benim yanımda taşıma ruhsatlı silahım var. Taraftarlara silah çekmedim" ifadelerini kullandı.

"EMRE'Yİ DÖVDÜK PİŞMAN DEĞİLİZ"

Bu arada Cevahir Can isimli bir kullanıcı Emre'ye yapılan çirkin saldırıyı üstlenerek "Emre'Belözoğlu'nu dövdük. Akhisar'a devam ediyoruz. Pişman değiliz" paylaşımında bulundu.
Cevahir Can adlı kullanıcı daha sonra attığı tweeti silerek hesabını kapattı.


<< Önceki Haber Emre Belözoğlu'na çirkin saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER