Emre'den müthiş 'DİDO' performansı

Emre Belözoğlu, 9 Şubat gecesi Tim Maslak Show Center’daki konserde Kubat’la birlikte türkü söyleyecek.

Emre'den müthiş 'DİDO' performansı

Ünlü futbolcu, Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini aynı sahnede buluşturacağı ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesinde kapsamında sahneye çıkacak. Müzik başarısının da sergileyecek olan Belözoğlu sanatçı Kubat'la düet yapacak.

Belözoğlu, projenin müzik direktörü Metin Özülkü ile yaptığı ses provaları sırasında seslendirdiği türkülerle dikkat çekti. Belözoğlu, özellikle Kazım Koyuncu’nun Dido türküsünü büyük bir başarıyla yorumlayan futbolcu, bir türkü sever olduğunu açıkladı. Emektar oyuncu küçükken annesinin Anadolu türküleri, özellikle de Karadeniz türkülerini severek dinlediğini, kendisine de hep dinlettiğini belirtti. Türkülerin yanı sıra Anadolu rock müziğine de ilgi duyduğunu söyleyen Belözoğlu, “Müzik hayatımda hep oldu. Evde, arkadaş ortamında hep şarkı türkü söyleriz. Bu yüzden müziğe çok uzak değilim ve provalarda pek zorluk çekmedim.” dedi.

‘MEHMET TOPAL VESİLE OLDU’

Bir baba olarak TOÇEV’in çocuklar yararına düzenlediği projede yer almaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, “Proje dahil olmama Mehmet Topal vesile oldu. O benim kardeşim gibidir. Çocuklarla ilgili böyle bir projeden söz edince yer almak istedim. Çünkü benim de iki evladım var. Konu çocuklar olduğunda maddi ya da manevi elimden ne gelirse destek vermeye hazırım.” dedi.

9 Şubat 2016 tarihinde Tim Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek ve biletleri BİLETİX’te satışa sunulan etkinlikten elde edilecek gelir TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlayacak.
<< Önceki Haber Emre'den müthiş 'DİDO' performansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER