“Emre Mor’un yerinde olsam…”

Fatih Terim, A Milli Takımımızın Slovenya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Fatih Terim, Emre Mor’un yerinde olsa yapılan övgülerin ardından patlama yapabileceğini söyledi.

İşte Emre Mor'un çocukken tuttuğu takım

Video: Arşiv

A Milli Takımımızın Slovenya ile oynayacaı maç öncesince Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

fatih Terim’in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

“Slovenya, Avrupa Şampiyonası’nın ucundan dönmüş bir takım. Ciddi bir hazırlık maçı olacak.Nasıl İngiltere ve Karadağ maçlarından önemli dersler aldıysak buradan da bir şeylerle ayrılabiliriz. Oyuncularımız her şeyin bilincinde. Onları bu maça motive etmek için çok fazla çaba sarf edeceğimi düşünmüyorum. Milli takımın hazırlık maçı olmaz. Milli takımların oynadığı her maç ciddi olmak zorundadır.”

Hırvatistan, San Marino ile oynayacak biz Sloovenya. Ben bunların bir program dahilinde olduğunu düşünüyorum. Benim fikrim her zaman güçlü takımlar ile oynanmalı.”

“Anlaşma sağlayamamış bir oyuncumun kafası muhakkak orada kalıyor”

“Eksikler hiç bitmiyor. Biri biterken diğeri başlıyor. Oyuncuların problemleri çok hassas bir nokta, bitmiyor.İmza atmamış, anlaşma sağlayamamış bir oyuncumun kafası muhakkak orada kalıyor.”Şu ana kadar her şey doğru gidiyor. Ümit ederim turnuvaya da en iyi şekilde başlarız. Ama problemsiz bir takım çok zor. Antrenörlüğe başladığımızdan beri ne kadar başarılı olsak az diyorum. Biz bu başarıların sayısını arttırmak için buradayız.”

“Herkes biliyor biz bu gruptan çıkarsak çok değişik yerlere gidebiliriz”

“Bugün Türkiye’de herkes biliyor biz bu gruptan çıkarsak çok değişik yerlere gidebiliriz.Her maçta performansımızın üzerine çıkmalıyız. Daha sonra şarkılar yazabiliriz.”Gruptan çıkarsak düzenleyeceğim basın toplantısında yeni şarkının ilk mısralarını söyleyebilirim.”

Muhammed Ali’ye saygı

Muhammed Ali’nin hayattaki duruşunu çok beğenen biri olarak üzüntümü belirtmek isterim. Muhammed Ali, sabaha karşı seyrettiğimiz, gerek ringde gerek ring dışında çok takdir ettiğimiz bir insandı”

Burak ve Caner yorumu

“Burak’ın her saati onun lehine işleyecek. Çok uzun zamandır oynamıyor. İyi bir Burak bizim için büyük kazanç olur. Caner son 2 ay idmana dahi çıkamadı. Oynasaydı iyi olurdu ama herkes tatil yaparken o çalıştı.”

“Emre Mor’un yerinde olsam…”

“Emre Mor, bizi çok sevindirdi. Büyük yeteneği var ama eksiği de var. Alması gereken çok yol var.”Emre Mor önce iyi bir profesyonel olacak. Öğrenmesi gereken çok şey olduğunu bilecek. Emre Mor’u yerinde olsam bu kadar övgünün ardından patlama yapabilirim. Ondan enteresan şeyler bekliyorum”

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber “Emre Mor’un yerinde olsam…” Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER