Emre'nin yeni adresi belli oldu!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Haziran 29 2015
Paylaş
X Post
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Emre tarzında bir oyuncuya ihtiyacımız var” dedi. Yıldız futbolcu ise, “1 hafta dinlendikten sonra karar vereceğim” açıklaması yaptı.

Fenerbahçe ile önceki gün yolları resmen ayrılan Emre Belözoğlu’nun ilk talibi İstanbul Başakşehir olmuştu. Milli takımda yıldız futbolcunun hocalığını yapan Başakşehir teknik patronu Abdullah Avcı, TRT Spor’da yayınlanan ‘Gündem Spor’ programında Emre’yi istediğini açık açık söyledi.
Avcı, “Emre tarzında oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var. Emre takımımıza gelmek isterse seve seve kabul ederim” ifadelerini kullandı.
Başarılı orta saha oyuncusu ise hemen karar vermeyeceğini söyledi. Emre Belözoğlu, “Bir hafta dinleneceğim. Yurt içi ve dışından gelen teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğim. Çünkü ben futboldan kopmam. Futbolla yaşayan bir kişiyim. En az 2 yıl daha oynayacağım” diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe’den ayrılışı ile ilgili olarak ise, “Futbolda böyle şeyler vardır. Sarı-Lacivertli forma için 7 yıl boyunca tüm gücümle savaştım. Gönül isterdi ki futbolu burada bırakayım ama kısmet değilmiş. Ayrılığımın ardından bana destek mesajı gönderen herkese teşekkür ederim” dedi.
Fanatik
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na yönelik saray kayyımı çıkışı2.Trump’dan İran’a bir tehdit daha3.Bakanın cevap vermeye kaçındığı o soruya emniyet ve bakanlık 'mevzuata uygundur' dedi!4.Savaş suçlarından aranan Netanyahu yeniden aday oluyor5.Davanın seyrini değiştirebilecek ifade: Leyla'nın annesi mahkemede konuşacak
6.MHP'de yaprak dökümü sürüyor! Bu sefer Manisa İl Teşkilatı7.Brooklyn Amity davasında karar çıktı: Okulun kapanması veya faaliyetlerinin durması söz konusu değil8.Dik duralım Allah bizi yalnız bırakmaz9.Kılıçdaroğlu 9 milletvekilini disipline sevk etti, Özel'in kurmayları "yetkisiz" dedi10.Kılıçdaroğlu ortaladı Erdoğan affetmedi CHP'yi o sözlerle vurdu: "Partiyi pavyon masalarına düşürdüler"

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












