En acı karne!

Mardin'de Gamze Sağman, elinde karne ve takdir belgesi ile TIR'ın altında can verdi. Osmaniye'de ise; karnesini alan ana sınıfı öğrencisi eve dönerken otobüs altında hayatını kaybetti.

En acı karne!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Mardin Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Gamze Sağman, elinde bugün aldığı takdir belgesi ve karnesi ile evine giderken bir TIR'ın altında kalarak yaşamını yitirdi.



Lise öğrencisi Sağman, bugün karnesi ve takdir belgesini aldıktan sonra ailesinin bulunduğu Kızıltepe ilçesine döndü. Ersoylu Mahallesi Kızıltepe Fen Lisesi yakınlarında araçtan inen Sağman, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine gitmek için yolun karşısına geçmek isterken, N.Y. yönetimindeki 42 DMD 20 plakalı mısır yüklü TIR'ın altında kalarak yaşamını yitirdi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan TIR sürücüsü N.Y., bir süre sonra polise giderek teslim olurken, elinde takdir belgesi ve karnesi bulunan Gamze Sağman'ın cansız bedeni Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Sağman'ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

ANA OKULU ÖĞRENCİSİ OTOBÜSÜN ALTINDA CAN VERDİ

Osmaniye'de ise ana sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Ahmet Ali Tavla, karnesini aldıktan sonra evine dönerken özel halk otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Akyar Köyü Anaokulu'nda okuyan Ahmet Ali Tavla, sabah karnesini aldıktan sonra evine gitmek için annesi Zeycan ile servise binerek okuldan ayrıldı. İddiaya göre Akyar Köyü Polisevi civarında servisten inen küçük Ahmet'e annesinin elini bırakıp yolun karşısına geçmek istediği sırada 44 yaşındaki Saadettin Ş.'nin yönetimindeki 80 J 0088 plakalı özel halk otobüsü çarptı. Otobüsün üzerinden geçtiği Ahmet Ali Tavla, olay yerinde hayatını kaybetti. Gözlerinin önünde oğlu ölen anne Zeycan Tavla ise sinir krizi geçirdi. "Benim yüzümden oldu" diye ağıt yakan anneyi olayı duyup gelen yakınları ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Polis, Sadettin Ş.'yi gözaltına alırken, küçük çocuğun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER