En beğendiğiniz ilanları ilk kez Emlakjet’le karşılaştırın

‘Yeni nesil emlak bulma sitesi’ olarak pazardaki yerini alan Emlakjet.com ile emlak arama süreci artık daha keyifli ve hızlı. Bu kapsamda Emlakjet’in geliştirdiği 3 yenilikçi ürün arasında dikkat çeken ‘İlan Karşılaştırma’, özellikle sahibinden ilanları kıyaslayarak seçimi en kolay hale getiriyor. Ürün ile seçilen 4 ilan, lokasyon, daire tipi, daire büyüklüğü, bulunduğu kat ve fiyatı gibi en temel bilgiler açısından ilk kez yan yana görüntülenebiliyor!

En beğendiğiniz ilanları ilk kez Emlakjet’le karşılaştırın

Emlak arama sürecinde bugün doğru ilanları bulmak ve güvenilir alternatiflere en hızlı biçimde ulaşmak her zamankinden daha önemli. Gittigidiyor.com, Kariyer.net, Sigortam.net ve Arabam.com gibi önde gelen 11 web sitesinin sahibi olan risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, emlak arama sürecini daha keyifli ve hızlı hale getiren 3 yenilikçi ürünle, ‘Yeni nesil emlak bulma sitesi’ olarak pazardaki yerini aldı.
 
Sektörde bir ilki başlatan bu 3 üründen biri olan ‘İlan Karşılaştırma’ ürünü ise, sahibinden ilanlar üzerinde arama yapan kullanıcıların en doğru kararı en hızlı şekilde verebilmesi için geliştirildi. Tüm ürünleri sektörü analiz ederek ve müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturduklarını belirten Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral, “Sektörde ilk olan ürünlerimiz arasında yer alan ‘İlan Karşılaştırma’ sayesinde seçilen 4 ilanın aynı anda özellikleriyle yan yana görüntülenmesi mümkün oluyor. Kullanıcılar konut ilanlarını lokasyon, daire tipi, daire büyüklüğü, bulunduğu kat ve fiyatı gibi en temel bilgiler açısından kıyaslayabildiği gibi iletişim numaralarından anında ulaşarak bilgi alabiliyor” dedi.
 

İlan kirliliğine son veriyor

Hayal ettiği evi online arayan kullanıcıların bugün ilan kirliliği ve güncel olmayan bilgilerle karşı karşıya olduğunu hatırlatan Moral, “Emlak seri ilan sitelerinde bugün aynı ilanın birden fazla kişi tarafından konulması, farklı fiyatlarla pazarlanması veya ilanın farklı yerlerde gösterilmesi gibi sorunlarla karşılaşılıyor. Bu noktada geliştirdiğimiz ve ileride geliştireceğimiz ürünlerdeki ana hedefimiz, en doğru seçeneği arayan son kullanıcılara şeffaf bilgiye en hızlı biçimde ulaşma imkanını sunmak” diye konuştu. Moral, sektörde yine bir ilk yaratan diğer 2 ürünle ilgili olarak şu bilgileri aktardı: “Birlikte Arama ürünümüz ile kullanıcılar hayallerindeki evi ararken linkler arasında kaybolmadan oluşturdukları favori ilan listelerini mail yoluyla istedikleri kişiyle kolaylıkla paylaşabiliyor. ‘Ulaşım Bilgisi’ ürünümüzde ilanı merkez alarak yakın mesafedeki önemli yerlere ulaşım bilgisi ve uzaklığı görülebiliyor. ‘Sokak Görünümü’ adlı ürünümüz de kullanıcılara oturdukları yerden sokağı bile gezebilme fırsatı veriyor.”
 

Kısa sürede ayda 5 milyon ziyaretçiye ulaştı
 
Emlak seri ilan pazarında akla gelen ilk isim olmayı hedefleyen Emlakjet.com, kısa bir sürede ayda 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 5 milyon ziyaretçi ile emlak seri ilan sektörünün en büyük üç portalından biri oldu. Emlakjet, dinamizmini ifade eden yeni rengi, logosu ve kullanım kolaylığı sağlayan temiz arayüzü ve 'Sen o evi hayal et gerisi Emlakjet’ sloganıyla iletişim kampanyasına başladı. Emlakjet bu kampanya ile herkesin hayalindeki doğru emlağa en hızlı ve kolay şekilde ulaşmasını hedefliyor.  
 

İstanbul’dan Van’a 500 bine ulaşan ilan veritabanı
 
Emlak ofisleri ve bireyler tarafından oluşturulmuş 500 bine ulaşan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veritabanına sahip olan Emlakjet, sahibinden ilanları hayal ettiği ev ve işyerini arayan kullanıcılarına internet sitesi ve mobil işletim sistemleri üzerinden ulaştırıyor. Kullanıcılar Emlakjet üzerinden İstanbul’dan Van’a, tüm Türkiye’deki ilanlar arasında karşılaştırma yapabiliyor.
 


Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER