Enes Kanter Filistinli yetime sahip çıktı

NBA'in başarılı oyuncusu Enes Kanter, Filistinli yetim Salahdeen Hajazi'ye de sahip çıktı.

Enes Kanter Filistinli yetime sahip çıktı

Kimse Yok Mu Derneği'nin yapmış olduğu faaliyetlerin içerisinde yer almak istediğini ifade eden NBA'in başarılı oyuncusu Enes Kanter, Filistinli yetim Salahdeen Hajazi'ye de sahip çıktı. Filistinli yetim çocuğun tüm ihtiyaçları karşılamak istediğini belirten Kanter, gıda giderinden eğitime, sağlık ve giyim gibi en temel ihtiyaçlarını karşılayacak.

NBA'in yıldız oyuncusu Filistinli yetime sahip çıktı.

NBA takımlarından Oklahoma City Thunder'ın başarılı oyuncusu Enes Kanter, Uluslararası yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği'nin Sultanbeyli'deki genel merkezini ziyaret etti.
 
Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı İsmail Cingöz, yapılan faaliyetler hakkında Kanter'e bilgiler verdi. Başkan Cingöz, ''Enes Kanter kardeşimizle gurur duyuyoruz. Yurtdışında ülkemizi temsil ediyor ülkemizden kilometrelerce uzaklıkta bayrağımızı dalgalandırıyor. Bizler de dernek olarak dünyanın 113 ülkesinde ülkemizi temsil ederken, Enes kardeşim de aynı şekilde ülkemiz adına ter döküyor'' dedi.
 
Kimse Yok Mu Derneği'nin yapmış oldu faaliyetlerin içerisinde yer almak istediğini ifade eden NBA'in başarılı oyuncusu Enes Kenter, Filistinli yetim Salahdeen Hajazi'ye de sahip çıktı. Filistinli yetim çocuğun tüm ihtiyaçları karşılamak istediğini belirten Kanter, gıda giderinden eğitime, sağlık ve giyim gibi en temel ihtiyaçlarını karşılayacak.
 
Enes Kanter: Benim için Kimse Yok Mu, 'Dünya İyilik Merkezi'dir.

Aldığı bilgiler sonrası açıklama yapan Kanter; ''Kimse Yok Mu Derneği'nin başarılarını Amerika'dan da duyuyor ve çalışmalarını takip ediyordum. KYM'nin sosyal medya ve internet üzerinden takip ettiğim çalışmalarını yerinde görmeyi çok istiyordum, bugün Allah nasip etti. Türkiye'de ve dünyanın 113 ülkesinde yardım faaliyetleri gerçekleştiren ve adından söz ettiren Kimse Yok Mu'nun iyiliği, dünyaya yaydığı merkezini ziyaret ettim. Kimse Yok Mu benim için "Dünya İyilik Merkezi" haline geliyor. Burada çalışan herkes bu işi ilk olarak Allah rızası için yapıyor, herkes canı gönülden koşturuyor ve ben bu çalışmaları gördükce bir Türk olarak ülkem adına gurur duyuyorum. Yüzlerde gülümseme, gönüllerde umut olan yardımlarınızla dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanların yanındasınız. Bu gönüllü hareketin içinde yer alan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun bizleri dünyanın farklı ülkelerinde çok iyi temsil ediyorsunuz'' dedi.
 
Kimse Yok Mu Derneği yetim ve korunmaya muhtaç çocuklar koordinatörü Mehmet Ali Gün, NBA oyuncu Enes Kanter'in ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Filistinli yetime sahip çıktığı için teşekkür belgesi takdim etti.

<< Önceki Haber Enes Kanter Filistinli yetime sahip çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER