Enes Kanter "güzel evim" dediği Portland’a geri döndü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Kasım 21 2020
Bu sezon Boston Celtics formasıyla Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) mücadele veren Enes Kanter, Portland Trail Blazers ile Boston Celtics arasında gerçekleşen takas sonrasında eski takımına geri döndü.
Enes Kanter önceki sezon 23 maç forma giydiği takımı Portland Trail Blazers’a gelişini "Evim evim, güzel evim" mesajı ile duyurdu.
Takas ile Boston Celtics, Memphis’ten 1'inci tur draft hakkı kazandı. Portland Kanter’i kadrosuna katarken, Mario Hezonjia ile Desmond Bane ise Memphis’e gitti.

CELTİCS’E VEDA: ‘11 NUMARALI FORMAYI EMEKLİ EDİN’
Takasın ardından Sosyal medya hesabından Boston Celtics’e teşekkür Eden Enes Kanter, “Celtics organizasyonunda yer almak benim için büyük bir lütuftu. Bu takım ve eyalet; hem saha içinde hem de saha dışında beni daha iyi bir oyuncu daha iyi bir insan yaptı. 11 numaralı formayı emekli etmeyi unutmayın!’ ifadelerini kullandı.
Enes Kanter, New York Knicks’ten Portland Trail Blazers’a transfer olmuş ve 2018-2019 sezonunda başarılı maçlar çıkarmıştı. Portland, ilk turda Oklahoma’yı, ikinci turda ise Denver Nuggets’ı eleyerek Batı Konferansı finaline yükselmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor5.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







