Enes Kanter şov yaptı - Video

Oklahoma City Thunder, Enes Kanter'in olağanüstü oyunuyla , Dallas Mavericks’i mağlup edip seride 3-1 öne geçmeyi başardı. Enes, 25 dakika sahada kaldığı sürede 28 sayı 6 ribaundluk performans kaydederek maçın en skorer ismi oldu. Karşılaşma sonu "dünyanın en iyi tarafları" diyerek işte bu videoyu paylaştı, başarısının sırrını açıkladı.

Enes Kanter şov yaptı

NBA Batı Konferansı Play-off serisi 4. maçında Oklahoma City Thunder, deplasmanda Dallas Mavericks ile karşı karşıya geldi. Oklahoma, 119-108 kazanarak galibiyetle kazandı, seride durum 3-1 şeklinde oldu.

Maçın en skoreri % 92,3 şu isabet oranıyla oynayan ve sadece 1 şut kaçıran Enes oldu. NBA'deki Türk yıldızımız Enes Kanter, 25 dakika sahada kaldığı sürede 28 sayı ve 6  ribaund ile büyük beğeni topladı. 

Westbrook 25 sayı 5 ribaund ve 15 asistle double-double yaparken Kevin Durant 19 sayı 4 ribaund 4 asist ve Serge Ibaka 16 sayı 5 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı. Sonraki karşılaşma Oklahoma’nın sahasında 26 Nisan'da. 








Enes Kanter son paylaştığı tweetle "Dün Gece NBA PlayOff larındaki Tarihi Performansımın Sırrı; Bir tanecik Yiğit Hocamı Bamteli de Canlı izlemekdi" dedi.
<< Önceki Haber Enes Kanter şov yaptı - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER