Enes Kanter ve Aurelio, Rio’da buluştu

Bu yıl Oklohama City Thunder formasıyla Playoff’da ülkemizi başarıyla temsil eden Enes Kanter, Brezilya Türkiye Kültür Merkezi’nin (CCBT) Rio şubesinde verdiği iftara katıldı. Eski Milli Futbolcu Mehmet Aurelio’nun da katıldığı iftar programında ikili bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından birbirlerine imzalı formalarını hediye eden ünlü isimler, CCBT’nin misafirleriyle yakından ilgilendi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Enes Kanter'in çok renkli Afrika günleri

Video: Arşiv

Ağustos ayında Rio’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları öncesindeki elemelerde, milli takım aday kadrosuna davet edilmeyen NBA Yıldızı, Rio de Janeiro Eyaletinde faaliyet gösteren Brezilya Türkiye Kültürlerarası Lisesi’ni ziyaret etti.

Öğrencilerle bir araya gelip basket oynayan Kanter’e ilgi oldukça büyüktü. Ulusal basının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Kanter, öğrencilerle yaptığı söyleşinin ardından yemek dağıttı.

Avrupa ve Afrika kıtalarının ardından son durağı Güney Amerika’da, adına kurulmuş vakfın sosyal sorumluluk projesi kapsamında temaslarda bulunan Enes Kanter, “Bizim burada olmamız umarım buradaki çocuklar için de güzel bir anı olmuştur.” dedi. Rio şehrinin doğal güzelliklerine hayran kaldığını ifade eden Kanter, gelen bir soru üzerine “Politik nedenlerle Milli Takım’a çağrılmadığımı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

BU AİLENİN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Geçtiğimiz sezonu Göztepe’de antrenör olarak geçiren eski Milli Futbolcu Mehmet Aurelio, liglere verilen arayı memleketi Rio’da değerlendirdi. CCBT’nin geleneksel iftarına katılan Aurelio, kültür merkezinin hatıra defterini imzaladı.

Yapılan davet için memnuniyetini ifade eden Aurelio, “Türklerden ve Brezilyalılardan oluşan bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

MuhabirAjans
<< Önceki Haber Enes Kanter ve Aurelio, Rio’da buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER