Enes Kanter'e müthiş teklif!

Oklahoma City Thunder'ın, yeni kontrat imzalamak istediği Enes Kanter'e yıllık 15 milyon dolar teklif edeceği belirtildi. Dallas ve Milwaukee'nin de talip olduğu Enes, imzayı atarsa NBA'in en çok kazanan basketbolcuları arasına girecek.

Enes Kanter'e müthiş teklif!

Oklahoma City Thunder ile kontratı sınırlı serbest durumda olan Enes Kanter, kulüp yönetimiyle ilk görüşmesini Chicago'da yapacak. İki tarafın da görüşmelerin erkenden yapılmasını istediği belirtildi.

Amerikan basınında yer alan habere göre; Enes Kanter ile Thunder yönetimi 3-4 yıllık maksimum kontrat (maaş bütçesinin yüzde 25'ine denk gelen, tahmini olarak yıllık 15 milyon dolar) üzerinden görüşmelerini yapacağı kaydedildi.

Enes Kanter'in bu denli yüksek bir kontrat almasının nedeni olarak ise hem 23 yaşla piyasanın en genç ve en potansiyelli pivotu olması hem de bu serbest kalacak 4-5 üst düzey pivot arasında yer alması.

Enes ile Dallas Mavericks ve Milwaukee Bucks takımlarının da ilgilendiği ve yüksek bir kontrat verme istekleri olduğu belirtildi.

OKLAHOMA'NIN 4 TEMEL OYUNCUSUNDAN BİRİ OLACAK
Thunder yönetimi Enes'i, Westbrook, Durant ve Ibaka ile birlikte takımın 4 temel oyuncusundan biri yapmayı hedefliyor, bu nedenle de takımda kalması için bütün imkanları zorluyor.
Enes Kanter, geçtiğimiz sezon NBA'de Thunder formasıyla çıktığı 26 maçta 18.7 sayı, 11 ribaund ortalamaları tutturmuştu. 

(sporx)
<< Önceki Haber Enes Kanter'e müthiş teklif! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER