Enes Ünal: Gençler, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan Avrupa'yı düşünebilir

Enes Ünal: Gençler, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan Avrupa'yı düşünebilir

Bursaspor'dan İngiltere'nin Manchester City kulübüne transfer olan 18 yaşındaki golcü oyuncu Enes Ünal, "Alt yapımızdaki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan da Avrupa'yı düşünebileceklerini göstermiş olmak benim için ayrıca önemli." dedi.

Sosyal medya üzerinden duygu yüklü bir mesaj yayınlayan Enes Ünal, yeşil beyazlı kulübe ve taraftarlara veda etti. Genç golcü, "9 yaşımdan itibaren alt yapısında mücadele ederken, A takım maçlarında top toplayıcılık yaparken de, ağabeylerimin arasında Süper Lig'de gol atarken de parçası olmaktan gurur duyduğum Bursaspor camiasına veda değil, teşekkür zamanıdır." diyerek şu ifadelere yer verdi:

"Yol haritam kulübümü, şehrimi ve ülkemi yurt dışında temsil etme şansını karşıma çıkardığında içimi büyük bir heyecan kaplarken, yoğun bir sorumluluk duygusunu da beraberinde getirdi. Başta üzerimde büyük emeği olan babam Mesut Ünal, annem, kardeşlerim, ailem ve yakın çevrem, menajerim Batur Altıparmak, Ömer Koray Uzun ve Footalent ekibi, alt yapıdan itibaren yanımda olan hocalarım, kulüp başkanlarım ve yöneticilerim, takım arkadaşlarım ve ağabeylerim, başta kahrımı çeken yemekhane görevlileri ve malzemecilerimiz olmak üzere tüm kulüp personelimize, basın mensubu ağabeylerime, milli takımlardaki hocalarıma ve büyük Bursaspor taraftarına bugüne kadar bana verdikleri destek nedeniyle sonsuz teşekkürler."

Yurt dışında yeni ve zorlu bir heyecana yürürken, sorumluluk bilinciyle, beklentilerin farkında olarak elinden gelen tüm gayreti göstermeye çalışacağına vurgu yapan Enes Ünal, sözlerini şöyle tamamlaıd:

"Benden beklentilerin farkında olarak elimden gelen tüm gayreti göstermeye çalışacağımdan şüpheniz olmasın. Alt yapımızdaki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan da Avrupa'yı düşünebileceklerini göstermiş olmak benim için ayrıca önemli. Bu hikaye Bursa Atatürk Stadı'nda başladı. Umarım dünya klasikleri arasına giren bir hikaye yazar ve bu hikayenin imzasını Timsah Arena'da atabilirim. Her nerede olursam olayım, her zaman bu şehrin çocuğuyum ve bu takımın taraftarıyım. Dediğim gibi bu bir veda değil. Daha güzel, güneşli günlerde yeniden görüşmek üzere."
CİHAN
<< Önceki Haber Enes Ünal: Gençler, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER