Engelli araçları için şarj istasyonları kuruldu


Konya'nın merkez Selçuklu ilçe belediyesi, engellilerin akülü araçlarını şarj edebilmeleri için ilçenin 10 farklı noktasına şarj istasyonu kurdu.

Selçuklu Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. İlçede, engellilerin dezavantajlarını en aza indirebilmek için yeni bir proje daha gerçekleştirildi. İlçede bulunan AVM, hastane ve çeşitli kamu binalarına, akülü engelli araçları için şarj istasyonları kuruldu.

Engelli vatandaşların zorluk çekmeden akülü araçlarını kolayca şarj edebilmeleri amacıyla yapılan istasyonlardan Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası'na da monte edildi. Ayrıca engellilerin gün içinde yoğun olarak kullandığı Beyhekim Numune Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nun yanı sıra Kule Site, Kent Plaza, Real, Çelikkayalar, Novada ve Makro Alışveriş Merkezlerine engelli aracı şarj cihazlarının montajı tamamlandı. Aynı anda 2 engelli akülü aracının şarj edilebileceği istasyonlarda, engelliler kısa süre içerisinde araçlarını şarj edebilecekler.
CİHAN
<< Önceki Haber Engelli araçları için şarj istasyonları kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER