Engelli numarası yapan Suriyeli cinayet zanlısı otogarda yakalandı


Mersin'de 16 yaşındaki kız kardeşini kaçıran akrabasını öldürdüğü iddia edilen Suriyeli cinayet zanlısı ve kardeşi ülkelerine kaçmak isterken yakalandı. Cinayet zanlısı Suriyeli gencin tanınmamak için sakalını kestiği ve polisi görünce sakat numarası yaptığı öğrenildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geçen hafta merkez Mezitli İlçesi Deniz Mahallesi Kocasinan Caddesi Kocasinan Sitesinde Suriyeli Şehidi Alşaho'nun bıçakla öldürülmesi ve Türk vatandaşı F.İ.'nin yaralanması olayı ile ilgili çalışma başlattı. Cinayetin öldürülen şahsın bir süre önce kaçırdığı Suriyeli F.C.T.'nin üvey kardeşleri tarafından işlendiği ve akrabaları olan şüphelilerin cinayetten sonra Antalya'nın Gazipaşa ilçesine kaçtıkları tespit edildi.

Şüphelilerden Abdüssamet Muhammed T., Gazipaşa Otogarında, diğer şüpheli Ahmed Muhammed T. ise Anamur otogarında yakalandı. Anamur'da yakalanan ve cinayetin asıl zanlısı olduğu öne sürülen Ahmet Muhammed T.'nin tanınmamak için sakalını kestiği ve polisi görünce engelli numarası yaptığı, yanında ise 4 kadın bulunduğu bildirildi.
Şüphelilerin önce Diyarbakır'a buradan ise Suriye'ye geçmek istedikleri öğrenildi.

İki kardeş adliyeye sevk edilirken kaçırılan yaşı 18'den küçük olan F.C.T.'nin koruma altına alındı. Cinayet zanlısı diğer kardeş İ.M.T.'nin ise halen arandığı kaydedildi. Engelli-numarasi-yapan-Suriyeli-cinayet-zanlisi-otogarda-yakalandi-1939737.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Engelli numarası yapan Suriyeli cinayet zanlısı otogarda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER