Engelli vatandaşın akülü araç mutluluğu

Engelli vatandaşın akülü araç mutluluğu

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, küçük yaşta geçirdiği hastalık sonucu belden aşağısı sakat kalan 41 yaşındaki ayakkabı tamircisi Burhanettin Kocabaş'a akülü araç hediye etti.

Kocabaş'ı, ayakkabı imalat ve tamir işleri yaptığı işyerinde ziyaret ederek akülü aracını teslim eden Dündar, "Çeşitli sebeplerden dolayı engelli konumuna gelmiş olan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Osmangazi'de engelleri ortadan kaldırmak adına birçok projeye imza attık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımında bulunuyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırabilmek adına her türlü desteği vermeye çalışıyoruz." dedi.

Henüz 2 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu belden aşağısı tutmayan, buna rağmen hayata küsmeyerek ailesini geçindirmek için ayakkabı imalatı ve tamir işleri yapan küçük bir dükkan açan Burhanettin Kocabaş, Dündar'a çok teşekkür etti. Kocabaş, "İşyerime gelip giderken çok zorlanıyordum. Yürüyemediğim için çarşıya, pazara, mahalledeki diğer esnaf arkadaşlara gidip gelemiyordum. Başkanımız Mustafa Dündar'ın, hiçbir talebim olmamasına rağmen beni bulup, akülü araç hediye etmesi, benim için çok büyük sürpriz oldu. Hediye ettiği akülü araba sayesinde, yaşamım biraz daha kolaylaşmış olacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Engelli vatandaşın akülü araç mutluluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER