Engelliler için tiyatro gösterimi yapıldı


Beyazay Derneği Elazığ Şubesi ve Düşler Kulübü Sanat Tiyatrosu'nun işbirliği ile 'Beşi Bir Yerde' adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle sahnelenen tiyatro, Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş tarafından izlendi.

Tiyatro oyunundan sonra bir konuşma yapan Vali Murat Zorluoğlu, "Görevim gereği şimdiye kadar bir çok plaket aldım ama bu akşamki benim için gerçekten çok özel bir plaket ve onu her zaman kalbimde, yüreğimde taşıyacağım. Göreve başladığımda basına yaptığım ilk açıklamada dezavantajlı gruplarla daha fazla zaman harcayacağımı ve onların yanında daha fazla olmaya çalışacağımı söylemiştim ve bunu şu ana kadar kısmen yapabildim. İnşallah bundan sonra eşimle beraber daha fazla engelli kardeşlerimizle beraber olacağız." dedi.

Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat ise amaçlarının, Elazığ'da erişebilirlik, eğitim ve istihdam konularının engelliler için daha uygun hale getirilmesi olduğunu söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Engelliler için tiyatro gösterimi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER