Engellilerden Sakarya Barosu'na duyarlılık teşekkürü

Engellilerden Sakarya Barosu'na duyarlılık teşekkürü

Engelliler Birlik Federasyonu Başkanı İbrahim İşçi, engellilere gösterdiği duyarlılık için Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan'ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Engelliler Birlik Federasyonu Başkanı İbrahim İşçi, ziyarette yaptığı açıklamada, Sakarya Barosu'nun toplumun tüm kesimini kucakladığını, örnek bir sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini söyledi. Baronun engelliler konusunda da son derece duyarlı olduğunu ifade eden İşçi, "Çevremde bulunan pek çok engelli arkadaşımın da teşekkürlerini iletmek için buradayım." dedi.

Kazan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumun en hassas kesimi olan şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar için çok daha duyarlı olunması gerektiğini söyledi. Sakarya Barosu olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade eden Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan, "Bu duyarlılığımız devam edecek. Aslında bu duyarlılık herkeste ve tüm kurumlarda olaması gerekir. Aksi halde giderek bencilleşen, her şeyi parayla ve maddi bir değer ile tanımlamaya başlayan birer zavallılar toplumu haline geliriz. Bazı değerler vardır ki parayla karşılığı yoktur. İşte bu değerlerin ortak paydasında buluşulmalı ve siz – biz kavgasından vazgeçilmelidir." diye konuştu.

"ART NİYET VE HAZIMSIZLIK SON BULSUN"

Sosyal sorumluluk bilinci ve anlayışı ile hiçbir karşılık beklenmeden yapılan çalışmalarda dahi bir art niyet arayan hazımsız, ham ruhlu, olgunlaşmamış, kalbi fesat içinde çatlayacak halde bulunan bazı zavallılar olduğunun altını çizen Kazan, şunları kaydetti: "Onlara acıyorum, üzülüyorum. Umut ediyorum ki bu yanlıştan bir an evvel dönerler ve onlar da yapılan güzel şeylere nasıl destek olabiliriz diye düşünürler. Bu hazımsız ruh halinden kurtulurlar. Sosyal bir dayanışma içinde olmalıyız. Bu, medeni bir toplum olmanın gereğidir. Aksi halde, birlik, beraberlik, kardeşlik söylemleri havada kalır. Ben bu konuda tüm kurum ve kuruluşları desteğe davet ediyorum. Gelin, hep beraber engelli yurttaşlarımızın sorunlarını konuşalım çözüm arayalım, hayatı onlara kolaylaştıralım, onlar da bu şehirde 'engelsizce' yaşayabilsin, gezebilsin, eğlenebilsin."

Ziyaret sonunda Engelliler Birlik Federasyonu Başkanı İbrahim İşçi, Başkan Kazan'a teşekkür plaketi takdim etti. CİHAN
<< Önceki Haber Engellilerden Sakarya Barosu'na duyarlılık teşekkürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER