Erbakan Vakfı'ndan açıklama; Biz Saadet'i destekleyeceğiz

Erbakan Vakfı'ndan açıklama; Biz Saadet'i destekleyeceğiz

Erbakan Vakfı İnegöl Şube Başkanı Celalettin Ergün, AK Parti'nin halkı ekonomik ve sosyal olarak bunalttığını belirterek, 1 Kasım Genel Seçimlerinde Saadet Partisi'ne (SP) kerhen destek vereceklerini söyledi.

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi genel merkezi ile yaşadığı sorunlar üzerine kamuoyunda, 'Erbakan, AK Parti'den aday mı olacak' sorularını gündeme gelmişti. Ancak genel seçime 20 gün kala Erbakan Vakfı İnegöl Şube başkanı Celalettin Ergün, Saadet Partisi'ni destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Vakıf binasında basın açıklaması yapan Ergün, "Halkı sosyal ve ekonomik olarak bunaltan, ötekileştiren AK Parti'ye alternatif olarak gördüğümüz, ülkeyi aydınlığa çıkaracak parti Saadet Partisi'dir, bazı aksaklıklar olsa da biz bu seçimde Saadet'i diyeceğiz." dedi.

"İŞÇİ, ÇİFTÇİ VE SNAF PERİŞAN OLDU"

Ergün, 1 Kasım'da Türk halkının çok önemli bir seçim yapacağını hatırlatarak, şunları dile getirdi: "Millî Görüş, 1969 yılında başını Necmettin Erbakan Hocamızın çektiği Bağımsızlar Hareketi ile başlayan ve Millî Nizam Partisi ile partileşen Saadet Partisi ile devam eden bir siyasal akımdır. Bu sistemi kuracak siyasal yapının, şuan ki politik konjonktür de ancak Saadet Partisi olduğu bilinciyle, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı İnegöl Teşkilatı olarak 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partisi'ni destekleyeceğiz. Önemle belirtmek isteriz ki, bu deklarasyondaki maksadımızda, birçok eksik ve yanlış yapılan uygulamaları meşru kılmak, bu yanlışların seçimler sonrasında değerlendirilmeyeceği, yürütülen süreçteki eksik ve teşkilatımız tabanını zorlu üzüntüye sevkine sebep oluşların hesabının sorulmayacağı gayesi yoktur. İşte bu inanç ve sorumlulukla, aziz milletimize takriben 20 gün sonra yapılacak olan 1 Kasım seçimlerinde, çektiğimiz sıkıntılardan kurtulabilmek ve ülkemizi bekleyen tehditlerden koruyabilmek için çok önemli bir karar verecektir. 13 yıldır tek başına iktidar olan AKP hükümeti, milletimizi bunaltmış, işçi, çiftçi ve esnaf perişan olmuştur."
CİHAN
<< Önceki Haber Erbakan Vakfı'ndan açıklama; Biz Saadet'i destekleyeceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER