Erdoğan bisiklet sürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da 'Cumhurbaşkanlığı 51. Türkiye Bisiklet Turu' tanıtım etkinliğine katıldı. Erdoğan, tanıtımda bisiklet kullandı.

Erdoğan bisiklet sürdü

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tanıtım turu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımlarıyla Salacak Sahil Yolu'nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salacak Sahili'nde, Kız Kulesi karşısında ve İstanbul Boğazı'nın Marmara'ya açıldığı noktada "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" tanıtım etkinlikleri kapsamında basın turuna katıldı. Erdoğan, start noktasında ilk kalkışta zorlansa da daha sonra kendisi için Salcano tarafından özel olarak yapılan bisikletle ilerlemeye başladı. Erdoğan'a bürokratlar da eşlik ederken, korumalar da yanında koştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alana gelirken tura katılan spor müdürleriyle bir anı fotoğrafı çektirdikten sonra, yaklaşık 800 mt kadar pedal bastı.

Salacak Sahili'ndeki bu tanıtım şöleninde cumhurbaşkanı virajı alırken bisikletini kaldırıma biraz hızlıca yanaştırınca, inmek zorunda kaldı. Daha sonra makam aracıyla finiş noktasına geldi. 

Etkinliğin en ilginç kısmı ise onlarca korumasının takım elbiseyle birlikte koşarak Erdoğan'ı takip etmeleri oldu. Korumalar, Erdoğan'ın bisiklet hızına yetişmek için dakikalarca koştu.



<< Önceki Haber Erdoğan bisiklet sürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER