"Erdoğan BM'de dediklerini önce ülkesinde yapsın"

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Herkes için adalet,herkes için hak,herkes için eşitlik, herkes için hukuk." demişti. İyi Parti lideri Meral Akşener'den Erdoğan'a cevap geldi.

SHABER3.COM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'de (BM) yaptığı açıklamalara dair, "Gereğini yapmasının takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Akşener, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda yaptığı "Herkes için özgürlük… Herkes için barış… Herkes için refah… Herkes için adalet… Herkes için huzurlu ve güvenli bir gelecek..." açıklamalarını değerlendirdi. 

Erdoğan, söz konusu açıklamalarına resmi Twitter hesabında da yer vermişti. 

Erdoğan'ın paylaşımına cevap veren Akşener, önceki günlerde Habertürk ekranlarında yaptığı açıklamalardan derlenen bir video ile o sözlerin takipçisi olacağını belirtti. 

AKŞENER: O SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İyi Parti lideri, o konuşmasında, "Sayın Erdoğan BM’de bir konuşma yapıyor. Bunu tweet olarak atmış; Herkes için barış, herkes için adalet, herkes için özgürlük, herkes için hukuk istedi. Yani… İnşallah dönüşte Türkiye’de bunu hayata geçirir. Elbette Türkiye’de yok ama orada “Bizde var başkalarında yok” dedi muhtemelen. Bir de tweet olarak da attı gayet güzel. Şimdi bu tweetin gereğini yapmasının takipçisi olacağız." demişti.
<< Önceki Haber "Erdoğan BM'de dediklerini önce ülkesinde yapsın" Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER