Erdoğan, canlı yayında açık açık tehdit etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT TIR'larında silah olduğunu gösteren görüntülerle ilgili olarak dava açılması için avukatına talimat verdiğini söyledi.

Erdoğan, canlı yayında Dündar'ı açık açık tehdit etti

Söz konusu haberi yapan ve görüntüleri yayınlayan Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ı tehdit eden Erdoğan, ''Bununla ilgili ben avukatlarıma talimatı verdim ve davayı anında açtım. Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu.'' dedi.
TIR’ların Bayırbucak Türkmenleri’ne gittiğini savunan Erdoğan, Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan haberdeki rakamların doğru olmadığını iddia etti. Görüntülerin, ‘paralel yapı’ tarafından gazeteye servis edildiğini öne süren Erdoğan, şöyle konuştu: ”Bu haberde geçen şeyler hilaf-i hakikat. Özellikle insani yardım noktasında, lojistik destek noktasında şu anda Milli İstihbarat Teşkilatımız Bayırbucak Türkmenlerine bu desteği vermektedir. Ama bunlar bunu farklı yerlere kanalize ettiler. Milli İstihbarat Teşkilatına yönelik atılan o iftiralar gayri meşrudur. Bir ajan faaliyetidir, casusluk faaliyetidir. Bu casusluk faaliyetinin içerisine bu gazete de girmiştir. Orada şimdi rakamlar filan veriliyor. Bütün bu rakamların kaynağı nedir? Kimden aldın sen bu rakamları? Paralel yapı. Oradan alarak bunları yapıyor.” diye konuştu.
<< Önceki Haber Erdoğan, canlı yayında açık açık tehdit etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER