Erdoğan düğmeye bastı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 6 2016
Paylaş
X Post
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun istifasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi yeniden seçime götürmeye hazırlanıyor. Bu konuda uzun süredir devam eden dedikodular dün Ankara’dan gelen bir haberle resmiyet kazandı.

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda Yüksek Seçim Kurulu için 450 bin adet “tercih” mührü ihalesi başlattığını duyurdu. Bugün başlatılan ihale 13 Mayıs’ta son bulacak.
Yaşanan bu gelişme, “Başkanlık” için referandum ya da erken seçim hazırlığı yapıldığı yorumlarına neden oldu.

Ancak “evet” yerine “tercih” mühürlerinin alınacak olması, referandum ihtimalinin daha güçlü olduğunu gösteriyor.
Hatırlanacağı gibi 2010 referandumunda karışıklığı önlemek için “tercih” mühürleri kullanılmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran düşürdüğü F-35 enkazının görüntülerini paylaştı2.Trump ABD tarihinin en büyük savunma bütçesini kongreden istedi3.CHP’li Murat Emir: ”Sincan'da 28 kişilik koğuşta 46 kişi kalıyor”4.Elektirik ve doğalgaza cep yakacak zam yapıldı!5.Özgür Özel: İBB davasında tahliyelerin artarak süreceğini göreceğiz

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












