Erdoğan: Eyy Almanya…

Erdoğan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile başlayan ve Nihat Zeybekçi ile devam eden Almanya'da yapılacak etkinlikte yaşanan salon vermeme krizine değindi. Erdoğan, "Ey Almanya... Sizin uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farksızdır. Rezil rüsva edeceğiz. O faşist uygulamaları görmek istemiyoruz" diye konuştu.

SHABER3.COM


Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Kadın ve Demokrasi Bulus¸ması Programında katıldı. 

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Oyumuz hayır diyen Kandille hareket edenler var mı? Var. Bunlar 12-13 yaşındaki çocukları dağlara götürüyorlar mı? Bomba yapımını öğretiyorlar. Ellerine keleşi veriyorlar.

Eğer 16 nisan’da hayır diyerek Kandille o değirmene su taşıyacaksa vay bu ülkenin haline. Biz ne yapacağız o gençleri Meclis’e sokacağız.

Almanya'yla gerilim artıyor

Almanya’da bakanlarımız konuşturulmuyor. Varsınlar konuşturmasınlar. Konuşturmamakla Almanya’daki oyların evet değil de hayır mı çıkacak sanıyorsunuz. Ey Almanya. Sizin demokrasi ile yakından uzaktan alakanız yok.Sizin uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farksızdır. Ve rahatsız oluyorlar bu konuşmalardan. Bize demokrası dersi vereceksiniz. Bizim bizim Bakanımızı konuşturmayacaksınız..

Fikre düşünceye saygılı bileceksiniz. Bilyorsanız. Netice sizin aleyhinde olacak. Tüm dış toplantılarda bunları anlatacağız.
Rezil rüsva edeceğiz. O faşist uygulamaları görmek istemiyoruz. Ben sanıyordum ki Almanya bu işleri çok geride bırakmıştı.
Almanya basınında yazmış. Belediye diyormuş ki bize kızmayın talimat yukarıdan geldi demişler. Almanya’daki o belediye…
<< Önceki Haber Erdoğan: Eyy Almanya… Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER