Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak

Yaklaşan genel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış törenine katılacak. Toplu açılışı yapılacak eserlerin bir çoğu daha önce yine Erdoğan tarafından açılmıştı.

Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak

Birgün Gazetesi'nin haberine göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği'nce yapılan duyurulara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 195 eserin açılışını yapacak. Erdoğan'ın katılacağı törenin büyük bir şova dönüştürülmesi planlanıyor. Ancak kurdelesi kesilecek eserlerin büyük çoğunluğu daha önce açılışı yapılan eserlerden oluşuyor.

PROJE SAYISINI FAZLA GÖSTERMEK İÇİN

Proje sayısını fazla göstermek için yeniden açılışı yapılacak olan tesisler arasında 2 yıl önce tamamlanan Yıldız Konutları, 2 yıl önce açılan Sırrı Paşa Konağı, 2 yıl önce açılan İzmit Cephanelik Mesire alanı, 3 yıl önce açılan İzmit Deniz Ulaşım Müdürlüğü, 3 yıl önce açılan Değirmendere Katlı Kavşağı, 2 yıl önce açılan Derince Çenesuyu Alternatif Yolu, cami çevre düzenlemeleri, bir adet sayaç odası da yer alıyor.

KENDİSİ AÇMIŞTI

Erdoğan, bugün açılışını yapacağı tesislerin birçoğunu İzmit İsmet Paşa Stadı'nda 14 Temmuz 2012 tarihinde yapılan törende bizzat kendisi açmıştı.

ÇEVRE İLLERDEN DE İNSAN TAŞINIYOR

AKP teşkilatları Erdoğan'ın mitingine Kocaeli içinden ve çevre illerden insan taşımak için çalışmalarına günler öncesinden başladı.
<< Önceki Haber Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER