Erdoğan, İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretini hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef almaya devam ediyor.

SHABER3.COM

Bu kez, iş akitleri feshedildiği için Saraçhane’deki bina önünde eylem yapan eski İBB çalışanlarını gösteren Erdoğan, “Bizim de yapacaklarımız var. İstanbul’u sel götürüyor, başkan ortada yok…” dedi.

Konya'da konuşan Erdoğan, sözlerinin devamında, “İstanbul’u sel götürüyor, başkan ortada yok” diyerek bir kez daha aynı eleştiriyi yöneltti.

Mansur Yavaş’a da gönderme yapan Erdoğan, “Ankara’da kimsesiz çocuklar sokağa atılıyor, başkandan ses yok” ifadesini kullandı.

İmamoğlu’nun, yerlerine kayyım atanan HDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ü ziyaretini de hedef alan Erdoğan, “İBB Başkanı Diyarbakır’da, kimlerle neyi konuşuyor. Teröre bulaşmış olanlarla el ele ve biz sizlerle beraberiz diyor. Kazandıkları şehirleri ve özellikle İstanbul’u nasıl yöneteceklerinin hesabını yapıyorlar. Görevden alınan belediye başkanlarının yanına gidip onlara destek veriyorlar. Terör örgütüne tavır koyamayanlar her zeminde her zaman belediye başkanı olmaz, siyasetçi hiç olmaz” diye konuştu.

İmamoğlu, Diyarbakır'da Mızraklı ve Ahmet Türk ile buluşmasında "Kayyum gaflet ve dalalettir" diyerek görevden almaların karşısında olacaklarını belirtmişti.

<< Önceki Haber Erdoğan, İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretini hedef aldı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER