Erdoğan’ın Konya mitingi için 'hezimet' iddiası

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Konya’da katıldığı mitingin beklentilerin çok altında olduğunu belirten Ahmet Davutoğlu ekibi, “Konya, Davutoğlu’na sahip çıktı” diye yorumladı.

SHABER3.COM

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Konya’da katıldığı mitingin beklentilerin çok altında olduğunu belirten Ahmet Davutoğlu ekibi, “Konya, Davutoğlu’na sahip çıktı” diye yorumladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin Konya’da 31 Mart seçimleri sonrası teşekkür mahiyetinde düzenlediği mitinge katıldı. AKP’ye yakın yazarlar, Erdoğan’ın Konya’da eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hedef alacağını söylemişti. Davutoğlu’nun son zamanlarda yaptığı açıklamalar nedeniyle Erdoğan’ın tepkisini çektiği belirtilmişti.


AKP TARİHİNİN EN KISA MİTİNGİ OLDU

Ahmet Davutoğlu’na yakın Medya Notu isimli haber sitesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya mitingini değerlendirdi. Erdoğan’ın Konya mitingini 4 madde de özetleyen haber sitesi, “ Konya tarihinde ilk kez bu kadar gecikmeli bir miting yaşandı. AK Parti’nin bu kadar kısa süren ilk mitingi oldu. AK Parti’nin Konya’da değil sadece bütün Türkiye’de yaptığı mitingler arasında coşkusu en düşük olan mitingdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Davutoğlu’nu ima eden bir takım çıkışlar yapmaya çalıştı. Bu anlarda meydanda büyük bir sessizlik oluştu.” Şeklinde yorumladı.

Konya’nın Davutoğlu’na sahip çıktığını belirten haber sitesi, “Konya Mevlana Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreni, AK Parti tarihinin en az katılımlı mitingi olarak tarihe geçti. Miting 14.30’da başlayacaktı. Ancak katılım olmayınca saat 16.00’ya çekildi.” ifadesini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin meydana bakan kameralarından alınan görüntülerde katılımın az olması nedeniyle kameraları kapattığını aktarıldı. “AK Parti tarihinin en az katılımlı mitinglerinden birini Konya’da yaptı” denilen haberde, Konya halkının “Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na” sahip çıktığı yorumunda bulunuldu.
<< Önceki Haber Erdoğan’ın Konya mitingi için 'hezimet' iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER