Erdoğan kendisine ilgisizliği böyle açıkladı

7 Haziran seçimleri öncesi meydanlara inerek miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin milyonluk mitinglerini görmedi. Kendi mitinglerini ise heyecansız olarak niteleyen Erdoğan, meydanlarda eski hareketliliğin olmadığını söyledi.

Erdoğan kendisine ilgisizliği böyle açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim meydanlarında kendisine gösterilmeyen ilgisizliğe ilişkin değerlendirmede bulundu.

Erdoğan, bir tv programında muhattap olduğu soruya ''Şurada 4 gün kaldı. Tabii artık biraz hareketlenme var. Ama ben yine bundan önceki geçmiş seçimlerdeki heyecanı görmüyorum. Alıştığım eski canlılık, eski hareketlilik, maalesef yok'' cevabını verdi.

Muhalefet partileri ve baraj tartışmalarının odağındaki HDP'nin milyonluk mitinglerini görmeyen Erdoğan, miting meydanlarında eski hareketliliğin, eski canlılığın olmadığını kaydetti. Erdoğan'ın "eski canlılık yok" sözleri, itiraf olarak değerlendirildi.

İşte Erdoğan'ın açıklaması;

ESKİ HEYECAN YOK

(Teşkilatta rehavet yorumu) Şurada 4 gün kaldı. Tabii artık biraz hareketlenme var. Ama ben yine bundan önceki geçmiş seçimlerdeki heyecanı görmüyorum. Alıştığım eski canlılık, eski hareketlilik, maalesef yok. Sivas ötesi meydanlar farklı, ama Sivas’tan batıya meydanlar farklı. Şimdi böyle bir yapı var. Şahsen ben gittiğim yerde havayı kararlı görüyoruz. Bütün mesele de sandığın canlılığında görülecek.
<< Önceki Haber Erdoğan kendisine ilgisizliği böyle açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER