Erdoğan konuşurken ''çocuklarım aç'' protestosu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 12 2020
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısında konuşurken bir kişi "Çocuklarım aç!" diye bağırdı. Koruma polisleri protestocuyu yaka paça salondan dışarı çıkardı.
Ekonomik krizde işsiz kayıtlı işsiz sayısı 5 milyona yaklaştı. Hatay Valiliği önünde geçen hafta "Çocuklarıma ekmek götürümiyorum." diyerek kendini ateşe veren Adem Y. hayatını kaybetmişti.
AKP'NİN KALBİNDE İŞSİZLİK PROTESTOSU
Adem Y.'nin hazin ölümünün şoku sürerken, bu defa Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısının yapıldığı salonda işsiz olduğunu belirten bir baba eylem yaptı.

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan kürsüde konuşurken salonda misafir locasındaki bir kişi bağırarak, “Ben 15 Temmuz’a katıldım diye beni işimden ettiler. Çoluk çocuğum aç. Bana yardım edin. Mahkeme kararını tanımıyorlar.” dedi.
Koruma görevi yapan polisler protestocuyu yaka paça salondan dışarı çıkardı. "Bana yardım edin" diyen kişinin kimliği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Yenidoğan çetesine tahliye!5.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’
6.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”7.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var8.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı9.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı10.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







