Erdoğan’lı TRT yayını, Fox Haber’in 10 basamak gerisinde kaldı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün partisinin tüm İstanbul adaylarıyla birlikte TRT’de katıldığı program reyting sıralamasında aşağılarda kalarak beklenen izleyici sayısına ulaşamadı.

SHABER3.COM

Fatih Portakal’ın sunduğu Fox TV Ana Haber’in birinci olduğu reyting sıralamasında Erdoğan’ın katıldığı program 11’inci sırada yer aldı.

T24’ün haberine göre, bağımsız ve tarafsız olması gereken kamu yayın kuruluşu TRT, dün tartışmalı biçimde normal yayın akışını değiştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ın da olduğu tüm AKP İstanbul adaylarının katıldığı bir canlı yayın yapı.

Hava durumu bile daha çok izlendi
Bugün açıklanan reyting ölçüm sonuçları, TRT1 ile birlikte TRT Haber, TRT Avaz, TRT Türk, TRT Kurdi’den de aynı anda yayınlanan programın izleyecilerden beklenen ilgiyi görmediğini ortaya çıkardı.

‘Cumhurbaşkanı Özel Yayını’ adıyla sunulan program reytinglerde, 512 bölümdür devam eden dizi ‘Arka Sokaklar’ın, Müge Anlı’nın sabah programı ‘Tatılı Sert’in, Erdoğan’ın “Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni” dediği Fatih Portakal’ın sunduğu ‘Fox TV Ana Haber’in, ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin ve ATV’nin ‘Hava Durumu’ yayınının gerisinde kalarak AB Reyting sonuçlarında 11’inci, total reytinglere göre ise 19’uncu oldu.

Bahçeli’nin programı 34’üncü sırada
Erdoğan’ın ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuk olduğu program ise daha kötü bir performans sergiledi. ATV’de yayınlanan ‘Devlet Bahçeli ile Gündem Özel’ AB reytinglerinde 34’üncü, total reytinglerde ise 29’uncu oldu. Bahçeli, reyting olarak ‘Gülperi’ dizisi özetinin gerisinde kaldı.
<< Önceki Haber Erdoğan’lı TRT yayını, Fox Haber’in 10 basamak gerisinde... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER