Erdoğan, Melih Gökçek hakkında dosya mı toplatıyor?
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 14 2019
Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettirildikten sonra da konuşulmaya devam ediliyor...
Ergenekon bağlantılı Oda tv sitesinden ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Melih Gökçek’le ilgili Ankara’da son dönemde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor.
Sitede yer alan haberde Melih Gökçek ile kavgalı olduğu bilinen AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı yaşananlarla ilgili AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin ve AKP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile görüştü, görüşme sonucunda üçlü ittifak kuruldu. Gökçek’in yumuşak karnı sayılan konularda haberler bu gelişmeden sonra çıkmaya başladı.
Bu ittifaktan sonra Gökçek tarafı da boş durmadı. Medyaya, karşılıklı haberler sızdırıldı.
Süreç, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’a kadar gitti. Kalın, yaşananları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaştı. Erdoğan, Gökçek’in devam eden ve açılması muhtemel dosyalarını da topladı. Bu süreçte dönemin Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da Gökçek hakkında ulaştığı tüm bilgileri Erdoğan’a iletti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da “Gökçek hakkında ne varsa getirin” denildi.
Bunların yanısıra sitenin haberine göre Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığı seçiminde engellenmesi, Gökçek’in parladığı yer olan Keçiören’de yıllardır kavgalı olduğu Turgut Altınok'un aday gösterilmesi, AKP’li isimlerin 1 yıldır talimat üzerine Beyaz TV’ye çıkmaması, Beyaz TV’ye verilen yandaş reklam pastasının daraltılmış olması iddialar arasında.
Haberde ''Hükümetin önemli isimlerinden, Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın uzun süredir Gökçek ailesine randevu vermediği biliniyor'' denirken aile hakkında bir rapor da hazırlandı.
Yine iddialara göre Gökçek’in istifasının ardından AKP yönetimi bir rapor istedi. Özel bir birim tarafından hazırl
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.THY, İran seferlerini iptal etti!3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.Cezaevinde Veyis Ateş ile karşılaşan Mehmet Akif Ersoy ne yaptı?5.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!
6.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!7.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı8.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon9.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı10.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








