Erdoğan, bir yemeğe 168 bin lira ödeyen Saray'ın İdari İşler Başkanı'nı AYM üyesi yaptı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 18 2024
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir adım geldi. Erdoğan, Bodrum'daki Mandarin Oriental'de iki kişilik akşam yemeğine 168 bin lira ödeyen Saray'ın İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı'yı Anayasa Mahkemesi'ne üye olarak atadı.
Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Anayasa Mahkemesi üyeliğine Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı atandı.

Tokat Valiliğine ise İstanbul-Bakırköy kaymakamı Abdullah Köklü atandı.
168 BİN LİRALIK AKŞAM YEMEĞİNE ERİŞİM ENGELİ GETİRİLMİŞTİ
AYM üyeliğine atanan Metin Kıratlı son olarak Bodrum'da Mandarin Oriental’de iki kişilik yemeğe 168 bin lira hesap ödediği yönündeki haberlerle gündeme gelmiş, İddiaların yayılmasının ardından Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından habere erişim engeli getirilmişti.
Haberlerine erişim engeli getirilen bir başka iddiaya göre ise AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata ile birlikte yemek yiyen Kıratlı, 3000 Euro değerinde bir şarap açtırmış ve fatura da bu sebeple bu kadar yüksek gelmişti.
Saray'da Kıratlı'dan boşalan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı koltuğuna ise Hakkı Susmaz getirildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







