Erdoğan seçim kararı aldı!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 21 2015
Paylaş
X Post
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kararı aldığını açıkladı.

Kuzu Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Ak Parti ile Koalisyon kurmaya yanaşmayan CHP ve MHP, 45 günün dolması ve Hükümetin kurulamaması sonucu Cumhurbaşkanı seçim kararı aldı" dedi. Kuzu açıklamasının devamında, "Kurulacak Seçim Hükümet'i bir Anayasal zorunluluk; çünkü 116.md bunu emrediyor. Tüm diğer yolları MHP, HDP Ve CHP tıkadı. Bunları da bilelim. Seçim Hükümet'ini Cumhurbaşkanı kurmaya mecbur; çünkü Anayasanın emri böyle; Meclis görevini yapmadı. HDP bu şekilde 3 bakan aldı. Md.116." ifadelerini kullandı.
HAKLIYMIŞIM
Kuzu 7 Haziran akşamı attığı "Millet kaosu seçti" tweetini de anımsatarak, "Şimdi geldiğimiz noktaya bakıyorum da 7 Haziran gecesi attığım Tweette'lar ne kadar anlamlı ve isabetli imiş. O gün bana kızanlar da hak verdi" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İstinaf Kartalkaya kararını onadı: 11 müebbet2.YSK kararını verdi! CHP'nin itirazı reddedildi3.CHP yönetimi Kılıçdaroğlu’na rest çekecek: 'İstediğin delegeyle sandığı koyalım!'4.Yeni genel başkana resmi tebliğ yapıldı5.'Türkiye karanlık bir döneme giriyor': AP Türkiye raportörü Amor'dan mutlak butlan tepkisi

HÜSEYİN ODABAŞI

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER












