Erdoğan, Süper Lig takımlarının kaptanlarıyla bir araya geldi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 12 2015
Paylaş
X Post
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanlarını kabul etti.

Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Kulüpler Birliği Vakfı Denetleme Kurulu Başkanı Mesut Altan ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yanı sıra Akhisar Belediyespor kaptanı Güray Vural, Balıkesirspor kaptanı Gökhan Ünal, Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Bursaspor kaptanı Ozan İpek, Çaykur Rizespor kaptanı Kıvanç Karakaş, Eskişehirspor kaptanı Sezgin Coşkun, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Gaziantepspor kaptanı Elyasa Süme, Gençlerbirliği kaptanı Ramazan Köse, İstanbul Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir, Kardemir Karabükspor kaptanı Erdem Özgenç, Kasımpaşa kaptanı Adem Büyük, Mersin İdmanyurdu kaptanı Servet Çetin, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kaptanı İlhan Parlak, Sivasspor kaptanı Adem Koçak, Torku Konyaspor kaptanı Hasan Kabze ile Trabzonspor kaptanı Jose Bosingva katıldı.
Yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantı sonrası açıklamada bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'nın da yaşanan olaya bir devlet büyüğü olarak gösterdiği duyarlılığı gördük. Kendisi bütün takım kaptanlarını kabul etti. Kaptanlar dinlendi, birlik ve beraberlik için gayet olumlu görüşler dile getirildi. Biz artık bu tür olayları yaşamak istemediğimizi ilettik. Futbolun barış, dostluk ve kardeşlik için olduğunun farkına varmalıyız. Futbolun tüm paydaşlarının daha duyarlı olması lazım. Futbolun güzelliklerini en güzel şekilde yaşamak istiyoruz. Futbolcular güzel öneriler yaptı. Futbolun artık skora endeksli olmaması gerektiğini dile getirdik. Hepimiz açısından verimli bir toplantı oldu" dedi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Brooklyn Amity davasında karar çıktı: Okulun kapanması veya faaliyetlerinin durması söz konusu değil2.Dik duralım Allah bizi yalnız bırakmaz3.Kılıçdaroğlu 9 milletvekilini disipline sevk etti, Özel'in kurmayları "yetkisiz" dedi4.İsrail askerleri 7 aylık bebeği öldürdü: Araç hızla üzerimize geldi demişlerdi, olayın videosu yalanladı5.Özgür Özel yayınına ceza gerekçesi: 'Toplumda kanaat oluşumunu engelleme'
6.Amerikalı Richard bambaşka biri çıktı: 2.5 milyon dolarlık vurgun İstanbul'da bitti7.Finlandiya’dan AB’ye Rusya çağrısı: Diyalog başlamalı8.İmamoğlu’ndan sert tepki: “Muhalefet partisinin başına kayyım olarak atanan kişiyi kınıyorum”9.2026 Dünya Kupası'na saatler kala FIFA'dan forma yasağı10.ABD'den kovulan hakem halk kahramanı oldu

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Brooklyn Amity davasında karar çıktı: Okulun kapan...

Dik duralım Allah bizi yalnız bırakmaz

Kılıçdaroğlu 9 milletvekilini disipline sevk etti,...

İsrail askerleri 7 aylık bebeği öldürdü: Araç hızl...

Özgür Özel yayınına ceza gerekçesi: 'Toplumda kana...







