Erdoğan'a ABD'de miting şoku!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 16 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük ümitlerle yaptığı ABD gezisinde bir ‘miting’ türü organizasyon olacağı ilan edilmişti. Ancak kimse gelmeyince program iptal oldu.
İşte Erdoğan’ın Washington Ziyaretinin Ayrıntıları, Kulis Bilgileri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Washington’a Pazartesi günü akşam saatlerinde indi ve doğrudan Beyaz Saray’ın misafir konutu olarak bilinen Blair House’a geceyi geçirmek için geçti.
Erdoğan’ın şehirde sadece 24 saati biraz aşan bir süre kalacağı öğrenildi.

KİMSE GELMEYİNCE KONUŞMAKTAN VAZGEÇTİ
Erdoğan’ın gelişi öncesi Washington’daki Diyanet Merkezi bir email göndererek, Erdoğan’ın ABD’deki Amerikalı Müslümanlarla ‘buluşacağını’ söylemesine ve Erdoğan’ın bir ‘miting’ türü organizasyonla gelenlere hitap edeceği ilanlarına rağmen Erdoğan’ın konvoyu hiçbir şekilde kalabalığın yanına dahi yaklaşmadan doğrudan konuta gitti.
Erdoğan’ı karşılamak üzere ücretsiz otobüsler kaldırılmasına rağmen toplamda 100 kişiyi biraz aşan bir topluluk bulundu.
Washington’daki Büyükelçilikteki Eğitim Müşavirliğinin burs alan öğrencilere email göndererek Erdoğan’ı karşılamak için çağırdığı görüldü.

Soru Almayacaklar
Erdoğan ile Başkan Trump’ın yerel saatle 12.30pm de buluşup, önce görüşme ile ilgili bir açıklama yapacakları Beyaz Saray tarafından ilan edildi. Görüşme sonrası ise Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre herhangi bir basın toplantısı olmayacak. Görüşmeye Başkan Yardımcısı Mike Pence de katılacak.
Obama döneminde birçok kez bu tip ikili görüşmeler öncesi bilgilendirici toplantılar veya telekonferanslar yapılı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti4.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi8.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor9.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü10.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


