Erdoğan'dan Akşener'e: Kaçacak delik yok, birileri cezaevinde süre dolduruyor, sen de düşebilirsin

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alarak ''hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız, hesabı ağır olacak' dedi.

SHABER3.COM

Tayyip Erdoğan Elazığ'daki mitingde yaptığı konuşmada Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Erdoğan'ın Akşener'e yönelik son bir haftadır aldığı tavır dikkati çekerken mitingde şunları söyledi:

''İşte bana da attığı iftiraları biliyorsunuz (Kemal Kılıçdaroğlu). Ve açtım davaları baya kazanıyorum. Şimdi en son Man Adası diye bir şey tutturdu. Çıkardı grubunda kağıtları salladı. Oradan da bir 2.5 milyon kazandık. Şimdi itirazlarını yapıyor. Ve 2.5 milyonu aldığımda onu Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğim. Hiç olmazsa Kılıçdaroğlu'nun da bir hayrı olur...

3-5 oy için terör örgütlerine taşeron yapanları da gördük. Yasaklar sürsün diye AYM kapılarında nöbet tutanları da gördük. Bu tiplerin hepsini son 17 senede, 14 kez sandığa gömdük. Ne dediler? Muhtar bile olamaz... Bize ömür biçenleri de Allah'ın lütfuyla hezimete uğrattık.

HANIMEFENDİ DE KATILDI

Biliyorsunuz biz CHP'nin başındaki zatın yalanlarıyla uğraşıyoruz. Akşam başka, sabah başka yalanlarıyla uğraşmaktan bıktık. Atalarımız ne diyor? Üzüm üzüme baka baka kararır diyor. Bay Kemal'in yalan furyasına son günlerde ittifak ortakları da katıldı. Hanımefendi de katıldı, bir diğeri de katıldı. HDP'li eş başkanlar bir taraftan, hanımefendi bir taraftan sürekli iftira. Dağdan emir geliyor, hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyorlar.

''HERKESE TERÖRİST DİYORLAR''

Denizli'de ortak miting düzenliyorlar. Millete yaptıklarını, yapacaklarını anlatmak yerine bize ve halkımıza bühtan ediyorlar. "Cumhurbaşkanı'nın teröristler dediği Denizlililer" diyor. Anlaşılan bu mızıkacılar 21 gün boyunca gittikleri her şehri, vatandaşımızı teröristler diye selamlayacaklar. Şaka bahanesiyle önlerine çıkan herkese terörist damgası vurmaya devam edecekler. İnşallah Elazığ'a gelirler mi bilmiyorum. Geldiklerinde aynı hataya burada da düşmezler. Denizli'deki Aydın'daki rezaleti inşallah tekrarlamaz. Yiğitler otağı Elazığ'da inşallah sizleri teröristler diye selamlamazlar. Tıpkı Denizlili, Aydınlı kardeşlerim gibi Gakkoşlar da hassastır. Şakalaşacak, gülecek eğlenecek diye terörist yaftasına benim Gakkoşlarım tahammül etmez. Şakadan da olsa terörist denmez. 

"HANIMEFENDİ'NİN KAÇACAK DELİĞİ YOK, HEMEN HESAPLAŞACAĞIZ"

Bunun adı şaka değil, komiklik değil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. İftiralarla, bühtanla mahkemeye verdim. Oradan da hesaplaşacağız. Fakat hanımefendinin kaçacak deliği de yok. O milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. 31 Mart günü millet bunlara şaka nasıl olurmuş sandıkta gösterecek.

''BİRİLERİ CEZAEVİNDE SÜRE DOLDURUYOR''

Şimdi hanımefendi nasıl beğendin mi? Bak Kürdistan diyor. Onunla omuz omuza yürüyorsun hanımefendi. Sen Erdoğan'ın ağzından kalkıp da halkına terörist ifadesini kullandığını asla ispat edemezsin. Bunun bedelini ödeyeceksin. Senin ortağın ödüyor işte, sen de ödeyeceksin. HDP ödüyor ödüyor zaten bitmiyor. Birileri cezaevinde süre dolduruyor, F..'cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düşebilirsin.

<< Önceki Haber Erdoğan'dan Akşener'e: Kaçacak delik yok, birileri cezaevinde... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER