Millete alanen küfreden Cengiz'e trilyonlar akıtan Erdoğan'dan Türkkan çağrısı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında bir şehit yakınına küfür eden ve sonrasında da İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Lütfü Türkkan ile ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

SHABER3.COM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Bingöl ziyareti sırasında protesto eden bir yurttaş ile tartışma yaşayan ve yurttaşa küfür eden Lütfü Türkkan hakkında açıklama yaptı.

Erdoğan, "Bir şehit ailesine bu şekilde küfretmesi, yenilir yutulur bir şey değildir" dedi.

Erdoğan, Akşener'e de seslenerek "Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir. Yapamıyorsa bu demektir ki ona iştirak ediyor" ifadelerini kullandı.

Türkkan, gelen tepkilerin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda özür dilemiş ve İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti. İstifa talebinin Meral Akşener'den geldiği öğrenilmişti.

ANANI DA AL GİT

Erdoğan'ın ne derece küfürbaz olduğu, yakon çalışma çevresi tarafından zaten bilinen ve gizlenemeyen bir gerçek. Bunun yanında Başbakan olduğu dönemde Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Şubat 2006'da Mersin ziyareti sırasında yaşadığı diyalogla Türkiye gündemine oturan Mersinli çiftçi Mustafa Kemal Öncel, SÖZCÜ’ye konuştu. “Çiftçinin hali ne olacak, anamız ağladı” diyen, Erdoğan'ın ise, “Ananı da al git” yanıtı verdiği Öncel, geride kalan yıllarda başına gelmeyenin kalmadığını, hakkında 10'u aşkın dava açıldığını bu konudaki hukuksal mücadelesinin ise sürdüğünü söyledi. Çiftçilerin o yıllardaki durumu ile bugünü karşılaştıran Öncel, “Çiftçi tam bitti” dedi.

SAMİMİYETSİZ BİR ÇIKIŞ

Bilindiği gibi, 'Dünyanın en çok kamu ihalesi alan müeahhitleri' listesinde zirvede olan ve TÜrkiye'de 5'li çetenin başı olarak tanınan Mejmet Cengiz, alanen 'Milletin A****'na koyacağız' demiş, Avukat Süleyman Sarıbaş, millete küfür ettiği gerekçesi ile işadamı Mehmet Cengiz’den 8 bin TL manevi tazminat kazanmıştı.

Hali hazırda Erdoğan Rejiminin, Türkiye'nin kanını emmek için kullandığı en kullanışlı küfürbaz müteahhitle çalışmaya devam etmesi, Erdoğan'ın Türkkan hakkındaki çıkışını 'Samimiyetsizlik' seviyesinden bir üst basamağa taşımaktran hayli uzak.




<< Önceki Haber Millete alanen küfreden Cengiz'e trilyonlar akıtan Erdoğan'dan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER