Erdoğan'dan kalkınmaya 'tuvalet' kriteri!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 22 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan kalkınmaya 'tuvalet' kriteri getirdi. Erdoğan muhtarlar toplantısında , “Paramızda istemediğiniz kadar sıfır vardı. Onları attık. Tuvalete gidişin fiyatı 1 milyondu. Eskiden delikli kuruşlarla gidiyorduk. Nerelerden nerelere getirdik ülkeyi." dedi. AKP lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sırasındaki bir molada çekilen atletli fotoğrafını da eleştirdi. Erdoğan "Bir gazete bugün yazmış. Vatandaş Kemal... Vatandaş diyorlar... Sen Atatürk'ü atletle yemek yerken gördün mü? Bunlar trajikomik görüntüler. Bu görüntülerle zavallı hale düşüyor" diye konuştu.
AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafını eleştiren Erdoğan, “Birisi sözde Adalet Yürüyüşü yapıyor. Arada sırada karavana oturup atletle yemek yiyor. Bugün de baktım bir gazete başlık atmış ‘vatandaş filanca’ diye. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım bir gazeteciyi çağıracak beni böyle çek diyecek. Ondan sonra da ben Atatürk’ün partisinin başıyım. Atatürk’ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı? Bunlar trajikomik görüntüler. Onlar bu görüntülerle zavallı hale düşüyorlar. Milletim ona gereken dersi verdi yine verecek” dedi.
'Tuvalete gidişin fiyatı 1 milyondu'
Erdoğan, “Paramızda istemediğiniz kadar sıfır vardı. Onları attık. Tuvalete gidişin fiyatı 1 milyondu. Eskiden delikli kuruşlarla gidiyorduk. Nerelerden nerelere getirdik ülkeyi. Şimdi böyle bir şey söz konusu değil. 6 sıfır atmak suretiyle paramıza itibarını yeniden kazandırırken demokratik ve hukuki reformlarımızı da kesintisiz sürdürdük” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi2.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı10.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hu...


