Erdoğan'dan Kenan Sofuoğlu'na şok sözler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın köprü açılışı töreninde, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun ailesi için kullandığı cümle kan dondurdu.

Erdoğan'dan Kenan Sofuoğlu'na şok sözler

CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan’ın, Osman Gazi Köprüsü açılışında hız testi yapan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’yla diyaloğu herkesin kanını dondurdu. Erdoğan, kendisine “Kenan’ın abisi efendim” diyerek tanıtılan kişi için, “Yani bu aileden kimse kaldı mı ya. Ha manevi abisi, çünkü hep gittiler” esprisini yaptı.

Ağabeyini, babasını ve 5 aylık bebeğini kaybetti

1999 Marmara depreminde enkazın altından sağ çıkmayı başaran ve ölüme meydan okuyan Kenan Sofuoğlu ilk acısını iki yıl sonra yaşadı. Şampiyon sporcu, ilk olarak ağabeyi Bahattin Sofuoğlu’nu trafik kazasında kaybetti. 2008 yılında diğer ağabeyi Sinan Sofuoğlu’nun acı haberi geldi. Ünlü yarışcı, motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Sofuoğlu 5 yıl önce de babası hayatını kaybetti. Sofuoğlu, kısa bir süre sonra da “elinde büyüdüm” dediği babaannesini kaybetti.

Sofuoğlu’nun acı dolu hikayesi bunlarla da sınırlı değil. Kenan ve eşi Julia Looman çiftinin Hamza ismini verdikleri minik bebekleri, 14 Mart Cumartesi tarihinde Hollanda’da dünyaya gelmiş, Sofuoğlu ailesi büyük sevinç yaşamıştı. Ancak 2 Mayıs’ta minik Hamza, Alanya’da beyin kanaması geçirmiş, İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat edilmişti. Sofuoğlu’nun yoğun bakımda tedavi gören oğlu Hamza Sofuoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Cumhuriyet
<< Önceki Haber Erdoğan'dan Kenan Sofuoğlu'na şok sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER