Erdoğan'dan koronavirüs salgını sonrası bir ilk...
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Temmuz 1 2020
Koronavirüs salgını sırasında hiç yurt dışı seyahatine çıkmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu süreçte ilk yurt dışı seyahatini Katar'a yapacağı ifade edildi.
soll.org.tr'de yer alan habere göre AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgınından sonra ilk yurtdışı ziyaretini Katar'a yapacak.
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Covid-19 salgını sonrası ilk yurtdışı ziyaretini yarın Katar'a yapacak.
Erdoğan'ın yarın Katar'a günübirlik çalışma ziyareti yapacağı açıklandı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın açıklamasına göre Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya gelecek. Görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler ile bölgesel ve uluslararası meselelerin ele alınacağı kaydedildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'4.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!5.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!8.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!9.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER






