Erdoğan'dan MHP'ye büyük gaf: "Bu malum muhalefetten kurtarıyoruz"
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 27 2024
AKP'lil Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da büyük bir gafa imza attı. Seçim çalışmaları kapmasında gittiği Manisa'da konuşan Erdoğan "Allah’ın izniyle bu malum muhalefetten Manisa’mızı kurtarıyoruz” dedi. Oysa ki Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP'nin elinde.
Seçim çalışmalarını sürdüren AKP, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting düzenledi.
Mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin iktidar ortağı MHP'de olduğunu unutarak büyük bir gaf yaptı.
Tayyip Erdoğan, “Allah’ın izniyle bu malum muhalefetten Manisa’mızı kurtarıyoruz” dedi.
Manisa'da MHP Belediye Başkanı Cengiz Ergün görevde.
Bununla birlikte CHP'nin Manisa'da Akhisar, Alaşehir, Saruhanlı ve Turgutlu olmak üzere sadece 4 belediyesi var.
AKP, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Manisa'da aday çıkarmadı ve MHP'yi destekleme kararı aldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







