Erdoğan'dan Sedat Peker talimatı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Haziran 1 2021
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sedat Peker'in yayınladığı videolar hakkındaki düşüncelerini köşesine taşıdı.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sedat Peker’in videoları hakkında “Ciddiye almayın, önemsemeyin” dediğini yazdı.
26 Mayıs’ta toplanan AKP Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) yaşanan diyalogları aktaran Selvi bugünkü köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:
" Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde gündemde olan video operasyonları hakkında, “Ciddiye almayın, önemsemeyin” dediğini duyunca önce şaşırdım.
Ama daha sonra 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimi dahil şimdiye kadar birçok uluslararası operasyonu başarısızlığa uğratan Erdoğan’ın, “video operasyonları” için “Ciddiye almayın, önemsemeyin” demesine şaşırmadım.
Darbeleri, muhtıraları, parti kapatma davalarını, Gezi’yi, 17-25 Aralık operasyonlarını püskürten Erdoğan için, videoların ne ehemmiyeti olacak ki?
Erdoğan başta, “Ciddiye almayın, önemsemeyin” dediği için MYK toplantısında videolar üzerinden yapılmak istenen operasyonu tartışmaya bile açmıyor. Ama toplantının başında yaptığı konuşmada bu konuya değiniyor.
Bu arada MYK toplantısının 26 Mayıs Çarşamba günü AK Parti grubundan hemen sonra yapıldığını belirtmeliyim."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”4.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var5.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve ...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...


