Erdoğan'dan sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saraydaki iftarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşayan kanaat önderleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Erdoğan'dan sert sözler

Terör ile mücadelede ortak tavır almanın önemine vurgu yapan Erdoğan, "İşte bugün Almanya'da olanları duydunuz. Fransa'nın ne halde olduğunu görüyorsunuz. Amerika'da olanları gördünüz. Dünya farklı bir geleceği doğru arayışın içinde yürüyor. Terörü savunmak mümkün mü? Ama hep, teröre karşı amansız bir mücadele sürdüren Türkiye'ye sessiz kalanlar şunu bilmeli dedik; bir gün bu terör bumerang gibi döner onları da vurur dedik. İşte buyurun. Daha da bulur. Eğer sen teröristlere yataklık yaparsan, teröristleri vermen gereken yere vermezsen onlara yataklık yaparsan, mali destek verirsen, kapılarını açar onların paçavralarını AB'nin binasının duvarlarına asmaya kalkarsan bilesin ki bunlar iyi günlerdir daha kötü günler gelecektir. Daha beter günler gelecektir. Daha beter günler gelecektir. Biz damdan düştük görmediler" açıklamasında bulundu.

"DEVLET BÜTÜN BUNLARIN ARKASINI HASSAS BİR ŞEKİLDE TAKİP EDEREK, BEDELİ ÖDETECEKTİR"
Erdoğan, "Çoğunuz Güneydoğu bölgemizde yaşıyorsunuz. Şu belediye hizmetlerinden memnun olmanız mümkün mü? Alt, üst yapısından memnun musunuz? Onlar eline geçen parayı 'Ben dağa nasıl ulaştırırım, Kandil'e nasıl ulaştırırım?' bunun gayreti içerisindeler ama bugünler onların iyi günleri, onu söyleyeyim. Bunların bedelini ödeyecekler ve devlet bütün bunların arkasını hassas bir şekilde takip ederek, bunlara gerekli olan bu bedeli ödetecektir. Çünkü tüyü bitmemiş yetimin hakkını, sen terör örgütlerine çeşitli hilelerle gönderemezsin. Örgütlerin tüm derdi Türkiye'yi zayıflatarak, mazlumlara destek vermesini engellemektir. Karanlık bir ittifak vardır. Karanlığın ardında yüzyıllardır gizli, açık sömürgecilik, kölelik vardır" diye konuştu.

<< Önceki Haber Erdoğan'dan sert sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER