Erdoğan'dan sokaklara tehlikeli mesaj, Kılıçdaroğlu'na tehdit

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı açıklamasında, "CHP Genel Başkanı bunun bedelini ödeyecek" dedi. Erdoğan açıklamasında, "15 Temmuz'da o sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün siz de aynı dersi öyle alırsınız. Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız" ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamasında muhalefeti ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Çok açık söylüyorum, CHP Genel Başkanı bunun bedelini ödeyecek" dedi. "Yarın 2 bin civarında muhtarımla burada bir arada olacağım" diyen Erdoğan, "Kılıçdaroğlu, muhtarlarla nasıl bir araya gelinirmiş sana da göstereceğim" ifadelerini kullandı.

"GİDECEĞİNİZ YERE KADAR KOVALARIZ"
15 Temmuz'u hatırlatan Erdoğan muhalefeti de hedef alarak, "Her fırsatta utanmadan, sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Ya siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün. 15 Temmuz'da o sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün siz de aynı dersi öyle alırsınız. Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

-Döviz kurundaki dalgalanama gibi tatsız hadiseleri önümüze çıkan çakıl olarak görüyoruz. Kısa sürede bunu geride bırakacağız. Tedbir paketi ile döviz kurunun üzerindeki köpüğü almıştık, enflasyon üzerindeki köpüğü de alacağız. Yeni ekonomi programında istihdamı önceliklerimizin en başına koyduk. Ekonomide en zoru geride bıraktık.
-Milletten umudunu kesen muhalefet başarısızlığını örtmek için her yola başvuruyor.
-CHP'nin başındaki zat, herkese tehditler savuruyor. Bay Kemal, yarın 2000 civarındaki muhtarımla bir arada olacağım. Muhtarlarla nasıl bir arada olunurmuş sana da bunu göstereceğim.
-Bunlar siyasi eşkıyalık yapmaya özen gösterdi. Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı birbirine karıştırdılar. Güya helalleşme diyerek çıktıkları yolda az gittiler uz gittiler, vara vara tek parti faşizmine geri döndüler.
-Bay Kemal'in yardımcısı çıkmış, (Özgür Özel için) okul öncesi eğitimini eleştiriyor. Hatta hakaretlerini doğrudan milletin inancına kadar vardırıyor. Neymiş? Dinini öğrenen çocuklar, üniversiteye gidince fiziğin f'sini bilmiyormuş. Neymiş Diyanet İşleri Başkanlığı'nın okul öncesinde evlatlarımıza eğitim vermesi bilimsel değil çağ dışıymış. Bre gafil, asıl çağ dışı olan sensin.
-Asıl gerici olan sen ve senin gibi meseleye marjinal ideolojilerin at gözlüğünden bakanlardır. CHP Genel Başkanı'na soruyorum, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görevini hakkıyla yapmasından niçin gocunuyorsunuz?
-Cambazlığı sahtekarlığı bırakın. Yeri geldiği zaman peygamberimize sahip çıkacaksınız, yeri geldiği zaman da ağzınızda hangi kusmuk varsa onu kusacaksınız. Çok açık söylüyorum, CHP Genel Başkanı bunun bedelini ödeyecek.
-Bu edepsizlik görmezden gelinerek bir şey olmamış gibi savuşturulamaz. CHP Genel Başkanı, başta 'orta çağ zihniyeti' ifadesi olmak üzere bunu açıklamalı, şayet izah edemiyorsa çıkıp milletten ve diyanet camiamızdan özür dilemelidir.
-Aksi takdirde milletimiz şehit yakınına küfreden ittifak ortakları gibi CHP'ye de gereken dersi verecektir.
-Utanmadan sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün, 15 Temmuz'da sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse, siz de dökülün siz de aynı dersi alırsınız.
Bizler Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız, gideceğiniz yere kadar sizi kovalarız. Karşımızdaki yamalı bohça ittifakını, kardeşlik siyasetimizle yine boşa çıkaracağız.

<< Önceki Haber Erdoğan'dan sokaklara tehlikeli mesaj, Kılıçdaroğlu'na... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER