Erdoğan'dan teşkilata kaçışı durdurma mektubu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 11 2020
AKP’de görev yapmış eski il başkanlarıyla sık sık toplantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez eski ilçe başkanlarına mektup gönderdi.
AKP’de görev yapmış eski il başkanlarıyla sık sık ‘Gönül toplantıları’ yaparak bölgenin nabzını tutan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bu sefer eski ilçe başkanlarına birer mektup gönderdi.
“Hep birlikte, milletimiz ve yeryüzündeki tüm mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz” diyen Erdoğan, “Bu dava, sizin gibi yüreğinde büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor ve inşallah yükselmeye de devam edecek. Üstlendiği vazifelerin öneminin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için rabbime ne kadar hamd etsem azdır” ifadelerini kullandı.
Erdoğan’ın mektubu yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve parti kurma aşamasındaki Ali Babacan ekibine “kaçışı durdurma” amaçlı olarak değerlendirildi.
Yeni Şafak’tan Fazlı Şahan’ın haberine göre; Erdoğan, mektupta şu mesajları verdi:
BİRLİK GÜCÜMÜZDÜR
AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz, kimi zaman fedakârlıklar yapmamız gerekebiliyor.
DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR
AK Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.
ÖZVERİ İÇİN TEŞEKKÜR
Demokrasimizin güçlenmesi, ülkemizin kalkınması için ‘Güçlü Türkiye’ sevdasıyla görev yaparak göstermiş olduğumuz fedakârlık ve özveri için teşekkür ediyor, bundan
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


