Erdoğan'ı bozkurt işaretiyle selamladı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 27 2015
Paylaş
X Post
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı bozkurt işaretiyle selamlayan MHP'li Seher Kayıhan gözaltına alındı.

Milliyetçi Hareket Parti Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Seher Kayıhan, toplu açılış törenine katılıp, halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim otobüsü geçerken bozkurt işareti yapınca Cumhurbaşkanlığı koruma polisleri tarafından gözaltına alındı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'ne götürülen Seher Kayıhan, ifadesinin ardından sabah Cumhuriyet Savcılığı'na mevcutlu çıkarılmak üzere serbest bırakıldı.
Uşak Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Uşak Bir Eylül Stadyumu'na Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile eşi Emine Erdoğan'la birlikte halkı selamlayarak hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurtuluş Mahallesi Cimcim Caddesi üzerindeki MHP Uşak İl Başkanlığı önünden geçtiği sırada, parti binasının camına çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bozkurt işareti yapan MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Seher Kayıhan, apar topar parti binasına giren Cumhurbaşkanlığı koruma polislerini karşısında görünce şaşkına döndü.
Cumhurbaşkanı'na işaretle ve sözlü olarak hakaret ettiği iddia edilen Kayıhan, 3 koruma polisi tarafından Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayı haber alan MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, parti yöneticileri ve çok sayıda partili Uşak Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde gözetim altına alınan Seher Kayıhan, ifadesinde, "Cumhurbaşkanını bozkurt işareti ile selamladım. Kendisi Uşak'a geleceği için belediye hizmetlerinin hızlandığını görünce de daha sık gelmesini istediğimi belirten bir konuşmada bulundum. Ancak, beni duymadı" dediğini aktardı. Kayıhan, ifade vermesinin ardından yarın (perşembe) mevcutlu olarak savcılğa götürülmek üzere serbest bırakıldığını da söyledi. 2 saat sonra serbest bırakılan Kayıhan, çok sayıda partili tarafından alkışlarla karşılandı.
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, MHP olarak talihsiz bir olay yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanının şehrimizi ziyaretinden sonra par
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12. Yargı Paketi geliyor! İşte detaylar!2.Türkiye'de insan hakları ihlallerinde bu hafta: Bayramda da durmadılar3.Kaynağı inceleniyor! Bir anda trilyoner oldu!4.Gülistan Doku cinayetinde kilidi çözecek isim Umut Altaş iade ediliyor5.Trump NATO zirvesi için Ankara'ya gelecek
6.Yar-ı Vefadar7.Meğer Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanının Cumhuriyet'teki işine zimmet iddiası yüzünden son verilmiş!8.Bir hesap daha öbür tarafa kaldı! Kanser tedavisi gören KHK’lı Enver Aydın hayatını kaybetti9.NASA bilim insanı Serkan Gölge ABD Kongresi’nde konuştu: “Sıradan bir hayat terör suçuna dönüştürüldü”10.İran savaşı bitecek mi: Hamaney ile yüzyüze görüşeceğini söyleyen Trump'dan flaş açıklama

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ













