Erdoğan'ın avukatları dilekçe verdi: Bu üç kişiyi savunmayacağız

Tayyip Erdoğan’ın avukatları, devlet yetkililerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesi iddiasıyla açılan davada, müşteki eski bakanlar Ali Babacan, Sadullah Ergin ve Beşir Atalay’ın avukatlığından istifa ettiler.

SHABER3.COM

Ankara 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen aralarında dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan ve bakanlar kurulu üyelerinin olduğu devlet yetkililerinin kriptolu telefonlarının dinlenmesi iddiasıyla ilgili davada dikkati çeken bir gelişme yaşandı. 

Müştekiler arasında yer alan eski bakanlar Sadullah Ergin, Ali Babacan ve Beşir Atalay’ın yeni parti kurmak için AKP’den istifa etmelerinin ardından Erdoğan’ın avukatları üç eski bakanın müdafiliğinden istifa etti. 

AVUKATLAR DİLEKÇE VERDİ

Avukatlar Muammer Cemaloğlu ve Burhanettin Sevencan, dosyanın şu an bulunduğu Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 22'nci Ceza Dairesi’ne dilekçe verdi.

Cumhuriyet’ten Alican Uludağ’ın haberine göre “Mesleki olarak gördüğüm lüzum üzerine katılan vekilliğinden çekiliyoruz.” denilen dilekçede istifa kararının üç eski bakana tebliğ edilmesi istendi.

<< Önceki Haber Erdoğan'ın avukatları dilekçe verdi: Bu üç kişiyi... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER