Erdoğan'ın bayramda ilk elini öptüğü isim

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la birlikte Fatih Çarşamba'daki evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstinye'de bir yakınına hasta ziyaretinde bulundu

Oda Tv'nin iddiasına gore Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine gittiği Emin Saraç, "17 Aralık" sonrası gündeme gelen Fatih Saraç'ın, yani bilinen adıyla "Alo Fatih"in babası. Emin Saraç'ın bir diğer oğlu, yani "Alo Fatih"in kardeşi Yekta Saraç ise Erdoğan tarafından YÖK Başkanı seçilmişti.

Nakşibendi şeyhlerinden olan Mehmet Emin Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Numan Kurtulmuş'un gençlik yıllarından hocası. AK Parti'nin önde gelen isimlerinden Numan Kurtulmuş da, İslami çevrelerde etkili bir isim olarak bilinen Emin Saraç için "Erdoğan'la ortak hocamız" demişti.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, arefe günü TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la birlikte Fatih Çarşamba'da Emin Saraç Hoca'yı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından dışarı çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.



OĞLU İÇİN YARDIM İSTEDİ

Kalabalık içinden bir kadın Suriye'ye giden oğlundan haber alamadığını söyleyip Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi. Kadın, "3 bayramdır ağlıyorum. Oğlumdan bir haber yok. Suriye'ye gitmiş bizden habersiz. Ne olur bir yardım diyerek" Erdoğan'a oğluyla ilgili bilgilerin yer aldığı bir not iletti.

"NE OLUR BİR HABER"

Notu inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan kadına dönerek, "Bu malumlara katılmasın" diye sordu. Kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Türkmen Cephesi'ne katıldı dediler. Şehit oldu dediler. Ne olur bize bir haber" karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili araştırma yapılması için danışmanlarına talimat verdi.

KADIN İSMİNİ VERMEDİ, HIZLA UZAKLAŞTI

Adını vermek istemeyen ve görüntülendiğini fark eden kadın, kalabalık içinden hızla uzaklaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih'teki ziyaretin ardından Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 farklı dilde bayram mesajı


Sigaraya el koydu


Bu arada Bayram namazını Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla bayramlaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisiyle bayramlaşan bir vatandaşın cebinde gördüğü sigara paketine el koyarak, vatandaştan sigarayı bırakması için söz aldı. O anların fotoğrafları Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi tarafından paylaşıldı.

<< Önceki Haber Erdoğan'ın bayramda ilk elini öptüğü isim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER