Erdoğan'ın 'ikinci evi'nden Türkiye'ye PJAK suçlaması!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mayıs 29 2017
Tahran yönetimi, İran ordusundan bir binbaşı ile bir asteğmenin yaşamını yitirdiği PJAK saldırısından Türkiye'yi sorumlu tuttu. İran saldırıya sert karşılık vereceğini de duyurdu.
İran: PJAK saldırısından Türkiye sorumlu
Türkiye sınırına yakın bir bölgede dün akşam PJAK’ın saldırısı sonucu iki askerini kaybeden İran, olaydan Türkiye’yi sorumlu tuttu.
İran Emniyet Genel Müdürlüğü Sınır Muhafızları Komutanı General Kasım Rızayi, 2 İranlı askerin ölümü 7 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan PJAK’ın düzenlediği saldırıya sert karşılık vereceklerini ifade etti.
‘İLK ADIMLARI ATTIK’
İranlı General, “Kesinlikle bu eyleme sert karşılık vereceğiz. Olaydan Türkiye’yi sorumlu görüyoruz. Diplomatik kanallardan da konuyu takip ediyoruz ve bu konuda ilk adımları da atmış bulunmaktayız” diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı3.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!
6.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı7.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'8.CHP 38. Olağan Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi için mahkemeden yeni karar9.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı10.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye g...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!


